Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Nieuws 18 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Heftig! Man breekt meerdere keren in bij familie van Billie Eilish en nu neemt ze maatregelen

Heftig nieuws van Billie Eilish: er loopt een rechtszaak om een straatverbod tegen een man die al meerdere keren in het huis van haar familie heeft ingebroken. Ze zoekt nu bescherming, om verdere acties van de man te voorkomen. Wij praten je bij.

Het ging niet één keer mis met deze engerd, maar hij brak meerdere keren in.

Man breekt meerdere keren in bij familie van Billie Eilish

Je zelf onveilig voelen is naar, maar je zorgen maken over de veiligheid van je familie is nog erger. Dat is precies de situatie waar de 21-jarige Billie Eilish zich nu in bevindt, nu er meerdere keren door dezelfde persoon bij haar familie is ingebroken. De Grammy-winnares heeft een tijdelijk straatverbod aangevraagd tegen Christopher Anderson, 39 jaar, meldde TMZ dinsdag.

En met inbreker bedoelen we niet iemand die je waardevolle spullen meeneemt. Nee, deze inbreker werkt zich naar binnen in de hoop Billie te ontmoeten. De vader van Billie, Patrick O’Connell, beweert dat dat Anderson sinds eind december herhaaldelijk in zijn woning in Los Angeles is verschenen om zijn liefde voor de zangeres te verklaren en haar te ontmoeten. Creepy much. 

Er is al meer dan vijf keer gebeld naar de politie en er zijn al verschillende aangiftes gedaan, meldt TMZ. Tijd voor actie dus. Billie schreef in haar dringende verzoek dat het gedrag van Christopher Anderson voor “substantial anxiety, fear and emotional distress” zorgt, wat wij onwijs goed begrijpen. Ze voelt zich niet comfortabel met meer bezoekjes van deze geobsedeerde man en daarom vraagt ze om een straatverbod. Niet alleen voor zichzelf, maar ook voor haar ouders en haar 25-jarige broer Finneas.

Billie Eilish praat voor het eerst over haar relatie met Jesse Rutherford: ‘I’m really happy’

Just like in 2020…

In 2020 deed zich een soortgelijke situatie voor bij de toen 19-jarige (!) zangeres. In juni 2020 kreeg Eilish een driejarig straatverbod tegen een andere vermeende stalker, Prenell Rousseau, die  herhaaldelijk bij haar huis in LA verscheen. Nadat haar adress was uitgelekt, was Billie genoodzaakt om beveiliging te huren die in haar woonkamer sliep.

Hopelijk krijgt Billie dit keer weer snel bescherming en steun van de staat.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.