Emma Toussain
Emma Toussain Modenieuws 18 jan 2023
Leestijd: 1 minuut

De Tank Française van Cartier is terug en déze sterren schitteren in de campagne

Tijdloos, stijlvol en een heus statement piece – het Tank Française horloge van Cartier. Het is met de tijden veranderd, maar is altijd elegant gebleven. Het horloge werd gelanceerd in 1996 en werd toen uitgebracht met een metalen armband. De gloednieuwe #2023 versie is zowel esthetisch als ergonomisch, verkrijgbaar in staal en geel goud, met of zonder diamanten.

Cartier en de Tank Française

De Tank Française verbindt ons met Parijs. De Franse hoofdstad heeft een bijzonder plekje in ons hart en alles wat ons doet denken aan de je ne sais quoi-houding en sfeer laat ons hart sneller kloppen. Speciaal voor de nieuwe uitvoering de Tank is er een ‘new wave’ film gemaakt met hele bijzondere mensen in de hoofdrol. Deze film is een eerbetoon aan de cinema en aan het idee van creatieve vrijheid. Parijs is the main character, omringd door een internationale cast van sterke persoonlijkheden; De Amerikaanse acteur Rami Malek en Franse Catherine Deneuve. Allebei iconen, allebei sterren op het witte doek – en nu in de campagne van het Franse juweliershuis.

Bekijk de fotogallerij hieronder, klik vooral op de foto’s voor het grotere beeld.

Cartier boutique Amsterdam

Het is de droom van velen; een luxe boutique binnenwandelen om vervolgens naar buiten te lopen mét een bijzondere aankoop. Dit horloge zal altijd bij je blijven, dus een hele goed investering voor als je zoekt naar iets om je geld aan uit te geven. In de P.C. Hooftstraat in Amsterdam is begin december vorig jaar een nieuwe Cartier-boutique geopend en hij is prachtig, dus zeker de moeite waard naar binnen te gaan. Benieuwd naar hoe deze boutique, vol Nederlandse invloeden, eruit ziet?

Dit persoonlijke cadeau wil Meghan Markle doorgeven aan haar dochter

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.