Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 19 nov 2021
Leestijd: 1 minuut

Billie Eilish gaat haar debuut maken als host van Saturday Night Live

Billie Eilish is binnenkort weer te zien in Saturday Night Live. Dit keer is ze niet alleen te gast, maar gaat ze ook haar debuut als host maken. De 19-jarige zangeres gaat haar eigen aflevering van SNL hosten op 11 december. Eerder deze maand zagen we Kim Kardashian al als host, nu gaat Billie het stokje van haar overnemen.

Dat wordt gegarandeerd lachen.

Billie Eilish host Saturday Night Live

Billie Eilish herself is maar wat blij met haar debuut als host bij Saturday Night Live. Nadat haar optreden werd aangekondigd door NBC, reageerde ze zelf op het nieuws via Instagram met een foto van de line-up. “AHHHHHH!!! I’M HOSTING AND PERFORMING ON SNL!!!” schrijft ze in de caption. “CRAAAAZY I COULD SCREAM!” Vervolgens voegde ze toe, “See you then!!”

Het is de eerste keer dat Billie Eilish de show gaat hosten. Tijdens het 45e seizoen van SNL in 2019, toen Woody Harrelson host was, trad ze wel al op in de show. Gisteren maakte Saturday Night Live ook bekend dat Paul Rudd, die recentelijk werd vernoemd tot People’s Sexiest Man Alive, het jaar afsluit met een aflevering op 18 december. Hij nodigt Charli XCX voor het optreden. We zijn nu al benieuwd naar de opening van Billie Eilish en zitten op 11 december zeker voor de buis.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.