Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 19 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Kourtney Kardashian haalt uit naar fans die kritiek hebben op haar ouderschap

De Kardashian-Jenners zijn de laatste tijd vaak in het nieuws: van de datinggeruchten tussen Kim Kardashian en Pete Davidson tot het spicy verjaardagscadeau wat Kourtney Kardashian aan Travis Barker gaf. Hoewel het erop lijkt dat Kourtney het perfecte leven leidt op dit moment, hebben ook veel mensen kritiek op haar ouderschap. Nu haalt Kourtney uit.

You go girl!

Kourtney Kardashian en Travis Barker

Kourtney Kardashian en Travis Barker zijn sinds december 2020 aan het daten en ze werden begin dit jaar Instagram-officieel. Het stel wordt overal zoenend gespot en ze lijken dolgelukkig. Kourtney en Travis zijn ook sinds 17 oktober officieel verloofd. Travis vroeg Kourtney ten huwelijk op een strand in Montecito omringt door rozen en natuurlijk zei ze ‘ja’.

Niet iedereen is altijd even blij met het koppel. Zo werd Scott Disick exposed door Younes Bendjima toen hij roddelde over Kourtney Kardashian en Kim Kardashian en Kris Jenner haalden beiden uit naar Kourtney en Travis bij Ellen DeGeneres. Nu ligt Kourtney opnieuw onder vuur, maar het heeft dit keer niks te maken met haar relatie.

Zo reageert Scott Disick op de lapdance die Kourtney Kardashian aan Travis Barker gaf

Social media

Kourtney Kardashian ligt deze keer onder vuur door haar ouderschap. Het begon allemaal toen Kourtney – moeder van Mason, Penelope en Reign – een foto van haar en de kinderen deelde op Instagram. Op de serie foto’s is te zien hoe Kourtney en haar kinderen aan het genieten zijn van een paardrijtocht op het strand.

Hoewel veel van haar 150 miljoen Instagram-volgers erg positief reageren op de familiefoto, zijn er ook volgers die het niet kunnen laten om een negatieve reactie te plaatsen onder het bericht van Kourtney. Zo schrijft een social media troll: “Oh wow you’re with your kids finally????” waarop Kourtney Kardashian een geniale reactie geeft. Ze schrijft: “I’m with my kids every day thank God, social media isn’t always real life.” Goed gezegd Kourtney!

Reacties

Veel fans zijn het eens met Kourtney en nemen het voor haar op. Zo schrijft een fan: “The fact that she’s stopped frequently posting her kids and people assume she’s never with them. She’s doesn’t have to post them. 🤷‍♀️ People are just strange” en een andere fan schrijft: “just because she doesn’t show her kids everyday doesn’t mean she isn’t with them.”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.