Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Beauty 2 sep 2021
Leestijd: 1 minuut

Billie Eilish brengt de ultradonkere smokey-eye uit de 90’s terug

Billie Eilish is de laatste maanden niet alleen de koningin van de haartransformaties, ze blijkt ook een echt beauty-icoon te zijn. Eerder zagen we dat ze haar neongroene mullet inruilde voor een platinumblond kapsel, daarna knipte ze haar lokken in een shaggy bob. Nu verrast ze ons met een fierce make-uplook, die met de donkere smokey-eye regelrecht uit de 90’s komt.

WE LOVE.

Billie Eilish brengt smokey-eye terug

Billie Eilish introduceert haar donkere smokey-eye in een selfie op Instagram. Hoewel de zangeres normaliter meer voor een basis make-up gaat, zien we nu een donkere oogschaduw onder haar pony vandaan komen. En eerlijk is eerlijk: ze kan het hebben. Wij zijn niet de enige die er zo over denken, want Billie krijgt direct enthousiaste reacties van haar volgers onder de post.

Fans schrijven onder de foto, “EYELINER,” en, “THE EYELINER” een laatste voegt toe, “the eyeliner yes”. De post heeft inmiddels miljoenen likes en reacties als “THE 1ST PIC OH MY FUCK” Hoewel de look voor Billie Eilish helemaal nieuws is, is het geen verrassing dat make-uptrends uit de 90’s een grote comeback maken.

Make-up uit 90’s

We zagen het afgelopen jaar al meerdere haartrends uit de 70’s en ook accessoires als de tanddiamant en haarclips uit de 90’s maken hun comeback. Grote sterren als Kim Kardashian, Dua Lipa, Kylie Jenner en Bella Hadid zijn fan van nostalgische trends en maken ze weer groot.

Deze 10 looks uit de 90’s kun je tot op de dag van vandaag nog dragen

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.