Emma Toussain
Emma Toussain Films & Series 12 jun 2024
Leestijd: 1 minuut

Wil je deze zomer naar een bioscoop, maar niet binnen zitten? Check deze rooftop cinema’s

De bioscoop is een leuk uitje, maar in de zomer is het vaak ‘geen optie’ omdat je liever niet in een donkere ruimte gaat zitten als de zon schijnt en het warm is buiten. De oplossing? Rooftop cinema’s! Met deze rooftoplocaties sla je twee vliegen in één klap: je kunt genieten van een film én heerlijk buiten zitten.

Zit je liever wel in een koele bios tijdens de hitte? Ook daar hebben we leuke tips voor.

De leukste rooftop cinema’s

Wij zetten de leukste rooftops voor je op een rij.

Rooftop cinema – Pathe Leidsche Rijn

Yes, Pathé heeft ook een rooftop! Daar kan je gewoon lekker onder de sterrenhemel naar je favoriete films kijken. De keuze ruim, net zoals altijd bij Pathe.

Natlab Eindhoven – buitenfilm

In Eindhoven kijk je buiten films bij Natlab. Je kunt daar je eigen comfy stoel meenemen en er is ruimte voor heel veel personen. En ook leuk: de tickets zijn maar 5 euro.

Andere bijzondere bioscooplocaties

Of wil je juist aan de warmte ontsnappen en lekker in een verkoelde bioscoop zitten? Dit
zijn wat bijzondere locaties die je zeker wil checken:

Cinema Roma in Wijchen

Een prachtige bios, waar je zelfs eten kunt bestellen. Dit kan via de bestelsite of door op de serviceknop te drukken. De bestelling wordt in de zaal uitgeserveerd zodat jij als bezoeker alleen maar op de film hoeft te letten én kan genieten van je hapjes en drankjes. Houden we van.

Forum Theater in Sittard

Forum Sittard is bekroond met de International Cinema Technology Association’s ‘Best Classic Cinema of the Year’- Award! Deze prestigieuze Europese prijs erkent de beste klassieke filmzaal dus een goede filmervaring is sowieso gegarandeerd.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.