Emma Toussain
Emma Toussain Food 18 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Birra Moretti Zero – heel erg Italiaans en héél erg welkom tijdens deze warme dagen

Wij maakten vorig jaar kennis met Birra Moretti en hoe! De Italiaanse favoriet is inmiddels ook tijdens Nederlandse zomeravonden een graag geziene gast op tafel. Maar wist je dat er ook een alcoholvrije variant bestaat van het bier? Met de Zero-variant kan iedereen tijdens een zomerse uitgebreide borrel thuis of op het terras, alcoholvrij genieten van Birra Moretti. Ook tijdens de lunch, bijvoorbeeld. Of als je liever even geen alcohol drinkt – totally fine with us.

Birra Moretti Zero voor het échte Italiaanse gevoel

Birra Moretti Zero kent een delicate en subtiel bittere smaak en is daarmee een echte alcoholvrije dorstlesser. Deze smaak is ontstaan dankzij een speciale brouwmethode waarbij de gist zijn optimale smaak aan het bier geeft, zonder vorming van alcohol. Hierdoor is de Zero een heerlijke dorstlesser, maar ook fantastico in combinatie met gemakkelijke, informele Italiaanse gerechten.

Wat dacht je bijvoorbeeld van bruschetta met tomaat en peper? Of van gedroogde proscuitto? Of serveer een lekker verfrissende Birra Moretti Zero bij een zelfgebakken foccacia. Kortom: Una festa Italiana!

Wil je wat inspiratie zodat jij Italiaanse hapjes op tafel kunt zetten? Wij hebben een lijstje met heerlijke koolhydraatarme én Italiaanse recepten voor je.

Italian dream

Volgens het merk zelf staat Birra Moretti is het equivalent van het authentieke Italiaanse leven. Het biermerk dat meer dan 160 jaar geleden is opgericht in Udine, staat voor passie en smaak. De Italiaanse cultuur draait om samen met vrienden en familie te genieten. En hoe kan dat beter dan met goede borrelhappen en kwaliteitsbier? Kortom: deze zomer geniet je van urenlang tafelen onder het genot van een verfrissend glas bier.

birra
Birro

Met Birra Moretti Zero op tafel verbind je je gasten meer dan ooit: nu kunnen ook de mensen die na het tafelen weer naar huis rijden het Italiaanse gevoel ervaren. Enne.. Misschien krijg jij die leuke Italiaanse man er wel bij cadeau.

8 Italiaanse films op Netflix om even heerlijk weg te dromen bij la bella vita

Waar koop je ‘t drankje?

Birra Moretti is verkrijgbaar in 6-pack fles en blik in de Nederlandse supermarkten. Drink jij het bier liever op een terras? Je hebt geluk: het is ook gewoon verkrijgbaar in verschillende horecazaken.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.