Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 31 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Seizoen 6 van Black Mirror wordt akeliger dan ooit, dit is de trailer

Netflix deelt nieuwe beelden van het langverwachte zesde seizoen van de duistere en satirische serie Black Mirror, gecreëerd door Charlie Brooker. Het belooft nog onvoorspelbaarder, verrassender en meer grensverleggend te worden dan ooit tevoren. Black Mirror seizoen 6 bestaat uit vijf afleveringen en is vanaf 15 juni exclusief beschikbaar op Netflix.

Black Mirror

Waarschijnlijk heb je wel eens een aflevering van deze serie gezien en blijf je met een naar gevoel achter.. vergezochte maar toch realistische verhalen met een scary randje. Seizoen zes komt eraan en dat belooft heel erg spannend te worden.

AFLEVERING 1: JOAN IS AWFUL

Een vrouw is verbijsterd wanneer ze ontdekt dat een wereldwijd streamingplatform een dramaserie lanceert dat gebaseerd is op haar leven en waarin ze wordt vertolkt door Hollywoodster Salma Hayek.

AFLEVERING 2: LOCH HENRY

Een jong stel reist af naar een rustig Schots stadje om te beginnen aan een serieuze natuurfilm, maar wordt afgeleid door een spannend lokaal verhaal dat verband houdt met schokkende gebeurtenissen uit het verleden.

AFLEVERING 3: BEYOND THE SEA

In een alternatief 1969 worstelen twee mannen tijdens een gevaarlijke high-tech missie met de gevolgen van een onvoorstelbare tragedie.

AFLEVERING 4: MAZEY DAY

Een onzekere beroemdheid wordt belaagd door paparazzi terwijl ze probeert om te gaan met de nasleep van een hit-and-run incident.

AFLEVERING 5: DEMON 79

Noord-Engeland, 1979. Een verlegen verkoopassistent krijgt te horen dat ze vreselijke daden moet plegen om een ramp te voorkomen.

Bekijk de trailer hieronder:

Het zesde seizoen van Black Mirror is vanaf 15 juni exclusief te zien op Netflix

Nieuw luistervoer

We hebben een podcast gelanceerd, namelijk ‘De GroepsApp’. Hierin praten de we over ons werk, maar ook over de laatste trends, leukste hotspots, behandelen ze een hoop unpopular opinions én krijg je ook nog een beetje advies. Leuk om een beetje bij te ontspanenn en meer te weten te komen over hoe het is om als jonge vrouw in de mediawereld te werken!

In juni nieuw op Netflix: deze films en series wil je kijken

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.