Tessa Ham
Tessa Ham Money 14 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Dit verdiende Blake Lively voor elke aflevering van Gossip Girl

Het is alweer tien jaar geleden dat we erachter kwamen wie Gossip Girl was. Ja, dat lees je goed – wij voelen ons ook oud. Hoewel Blake Lively inmiddels al veel andere rollen heeft gespeeld, zal ze in onze ogen altijd een beetje Serena van der Woodsen blijven. Maar hoeveel verdiende Blake Lively eigenlijk met Gossip Girl?

We kunnen alvast verklappen dat de actrice miljoenen heeft verdiend met het spelen van een miljonair. Dit is wat ze per aflevering betaald kreeg én hoeveel vermogen ze nu heeft.

Dit verdiende Blake Lively met Gossip Girl

Blake Lively verdiende met elke aflevering van Gossip Girl maar liefst 60.000 dollar (55.000 euro). Ga je er vanuit dat een aflevering zo’n veertig minuten duurt? Dan sleepte Blake dus 1375 euro binnen per minuut dat ze op ons scherm te bewonderen was.

Met een ander simpel sommetje rekenen we uit hoeveel Blake Lively in totaal met de dramaserie heeft verdiend. Gossip Girl telt 121 afleveringen. Dat betekent dat de actrice maar liefst 7.260.000 dollar op haar bankrekening kreeg bijgeschreven dankzij de serie. Dat is ruim 6.6 miljoen euro.

Een indrukwekkend bedrag, maar we zijn tien jaar verder en de actrice heeft inmiddels ook (onder meer) rollen gespeeld in The Age of Adeline, The Shallows en A Simple Favor. Alleen voor die laatste film is overigens haar salaris bekend. Als tegenspeler van Anna Kendricks kreeg Blake 800.000 dollar (733.000 euro) aan salaris.

Vermogen van Blake

Al haar rollen bij elkaar (en een samenwerking met een merk hier en daar – ze verdiende bijvoorbeeld 4 miljoen dollar met een Gucci-campagne…) hebben haar een flink net worth opgeleverd. Volgens Celebrity Net Worth is haar vermogen inmiddels 30 miljoen dollar, omgerekend zo’n 27.5 miljoen euro.

Tel daar het vermogen van man Ryan Reynolds op – 150 miljoen dollar om precies te zijn – en de twee hebben een vermogen waar je U tegen zegt.

Het stel houdt dat geld niet alleen maar voor zichzelf. Zo doneerden ze laatst 12.000 euro aan een GoFundMe-pagina van voetballer Jordan Davies en zijn partner, nadat hun kindje dood geboren werd. Verder doneerden Blake en Ryan vorige maand alleen al 450.000 euro aan liefdadigheidsinstelling Water First Education & Training en 920.000 euro voor vluchtelingen uit Oekraïne.

Nog meer bevestiging dat de twee ons favoriete koppel op deze planeet zijn.

Ryan Reynolds verklapt hét geheim van zijn 9-jarige huwelijk met Blake Lively

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.