Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 16 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Blake Lively is zwanger van haar vierde kindje en onthult dat op de rode loper

Blake Lively en haar man Ryan Reynolds zijn inmiddels drie dochters rijk, maar daar komt binnenkort een vierde broer of zus bij. Blake onthult op de rode loper haar prachtig zwangere buik en zoals altijd straalt ze onwijs, maar nu nog een beetje meer.

There’s a bun in the oven. 

Blake Lively is zwanger van haar vierde kindje en onthult dat op de rode loper

Blake weet wel hoe ze een knallende aankondiging doet. Op donderdagavond 15 september onthult Blake tijdens een event van Forbes Women dat er een baby op komst is. Na haar drie dochters, wordt dit het vierde kindje met echtgenoot Ryan Reynolds.

De 35-jarige actrice verschijnt in een jaren ’70 sequin jurk en prachtige plateauhakken, en is niet bang om haar babybump te showen. En zoals altijd straalt ze. Wat is dat toch met Blake Lively en dat magische randje om haar heen?

Photo by Taylor Hill/Getty Images

Dit is niet de eerste keer dat Blake Lively kiest voor een onthulling van haar zwangerschap op de rode loper. In 2019 kondigde de actrice haar derde zwangerschap aan tijdens de première van Reynolds’ film Detective Pikachu.

De relatie van Blake Lively en Ryan Reynolds

In 2012 trouwden Blake en Ryan om hun liefde voor elkaar te verzilveren, na een ‘verkering’ die begon in 2011. Jep, de twee lieten er geen gras over groeien. Het huwelijk werd bekroond met drie mooie dochters: James (7), Inez (5) en Betty (2). Fun fact: Blake moet wel een Taylor Swift fan zijn, want al deze namen komen voor in haar nummers. Wij zijn benieuwd of er een vierde meisje bij komt,  of dat dit toch een jongen is die de boel op stelten zet.

Blake en Ryan staan bekend om hun humoristische relatie en wij houden van hen. Als er twee mensen zijn die zelfspot hebben, dan zijn zij het wel.

You’re welcome: dít is het geheim van Blake Lively’s prachtige haar

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.