Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Fashion 16 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

New Balance komt met een hoge variant van de populaire 550’s en dat ziet er zo uit

Maak kennis met de New Balance 650’s de grotere broer van de 550’s. Je weet wel, die lage New Balance sneakers die iedereen wil hebben en die voor bizarre prijzen worden doorverkocht. Het is de sneaker van deze zomer en nu komt New Balance met een hoge variant voor het najaar. Zodat we allemaal lekker warme enkels hebben.

Wij zijn verliefd op de 550’s en we moeten eerlijk toegeven dat we even moeten wennen aan dit hogere model.

New Balance komt met een hoge variant van de populaire 550’s en dat ziet er zo uit

Als we New York Fashion Week mogen geloven dan worden chunky high-top sneakers het helemaal deze winter. Niet gek dus, dat New Balance het najaar inluidt met een high-top variant van hun meest geliefde model.

Op 15 september, gisteren dus, lanceerde New Balance in de V.S. een nieuwe collectie met 550’s en 650’s in nieuwe en bestaande kleuren. En eerlijk is eerlijk: wij willen ze allemaal. Maar het is nog even wachten totdat de sneakers ook in Nederland verkrijgbaar zijn. Enkele 650’s zijn al via Farfetch te koop voor een flink bedrag.

New Balance

In de U.S.A. worden de hoge 650’s verkocht voor $140, want omgerekend ook zo’n €140 is. Ja echt mensen, we zijn op het punt belandt waarop de Euro en Dollar bijna gelijk staan.

Nieuwe kleuren van de 550’s

Ook de populaire 550’s worden in een nieuw jasje gehesen voor de herfst. De sneaker komt nu in kleuren die we voorheen nog niet hebben gezien. Zoals “Blue/Yellow/Burgundy”, “Argon”, “Black/White” en “White/Grey”.

New Balance
New Balance
New Balance
New Balance

Wanneer deze exemplaren zullen lanceren is nog onbekend. Wat we wel weten, is dat ze $110 dollar gaan kosten. Op zich een prima prijs, maar de kans dat je op tijd bent om ze bij New Balance zelf te kopen voor die prijs is meestal erg klein.

New Balance introduceert de langverwachte 9060’s en ze zijn vanaf vandaag verkrijgbaar

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.