Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Modenieuws 16 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Publiek geeft model applaus nadat ze twee keer valt op de catwalk tijdens NYFW

Het leven van modellen gaat niet over rozen, dat is inmiddels wel bekend. Waar het vroeger onwijs glamorous leek, weten we nu wel dat de modewereld onwijs hard is. De schoenen waarmee je als model over de catwalk moet zijn niet altijd even ideaal, dat werd tijdens New York Fashion Week maar weer bewezen. Een model in de show van Alicia’s Designs valt meerdere keren, maar het publiek geeft haar een daverend applaus.

JA op deze vibe.

Model valt meerdere keren tijdens New York Fashion Week, maar het publiek steekt haar een hart onder de riem

Om welk model het gaat is (nog) niet duidelijk, maar wat iedereen ziet is dat de schoenen waarmee zij over de catwalk moet echt onmogelijk zijn. Zelfs het meest ervaren model heeft hier moeite mee, dus het was niet verrassend dat ze tot twee keer toe tegen de de vlakte ging.

Credits naar het model dat gewoon weer opstond en bleef doorlopen alsof er niets aan de hand was. Dit doorzettingsvermogen verdient een applaus, dus begint het publiek spontaan te klappen na haar tweede val. En ja, dit zijn de vibes die we nodig hebben op momenten als deze.

@tmz

These boots were not made for walkin’ #NYFW #fashionweek2022 #fail

♬ original sound – TMZ

Het was volle bak, aan de video te zien. Dus niet heel chill als je dan op zulke beukers van laarzen over de catwalk moet, met al die ogen op je gericht. Petje af voor het model, die gewoon haar weg vervolgde.

New York Fashion Week in een notendop

Dit is natuurlijk niet het enige dat voorviel tijdens een van ‘s werelds grootste fashion weeks. We zagen half Hollywood op front row zitten bij merken als Prabal Gurung, Proenza Shouler, Marni, Tommy Hilfiger, Fendi en Marc Jacobs. Kim Kardashian droeg een prachtige diamanten jurk en Doja Cat stal keer op keer de show met haar spraakmakende outfits.

Photo by Raymond Hall/GC Images
Photo by Fairchild Archive/WWD via Getty Images

New York Fashion Week: heel Hollywood is aanwezig en dit zijn de meest bijzondere outfits

Ons favoriete moment van NYFW? Dat is 100% de Devil Wears Prada reliving. Je weet wel, het moment dat Anne Hathaway, in een outfit die erg lijkt op haar karakter uit de film, front row zit náást Miranda Priestly.. eeh, Anna Wintour. Wij hebben het niet meer.

Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images for Michael Kors

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.