Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 7 jun 2021
Leestijd: 1 minuut

We Used to Live Here: Blake Lively speelt in nieuwe psychologische Netflix-thriller

Om eerlijk te zijn hoeven we niet lang na te denken als we de woorden ‘Netflix’, ‘thriller’ en ‘Blake Lively’ in één zin zien staan. Netflix strikt de Gossip Girl-actrice voor een nieuw project, genaamd We Used to Live Here, dat gebaseerd is op een psychologische thriller. Niemand minder dan Blake Lively speelt een grote rol in de nieuwe thriller.

We vertellen je er alles over.

We Used to Live Here met Blake Lively

De film We Used to Live Here is gebaseerd op een psychologische thriller van Marcus Kliewer. Het verhaal volgt een jong koppel dat net in hun droomhuis is komen wonen in een rustige straat. Terwijl haar man aan het werk is, krijgt de vrouw bezoek van een familie die zegt in het huis gewoond te hebben en graag te willen rondkijken. De sfeer wordt steeds spannender totdat een sneeuwstorm ervoor zorgt dat de familie vastzit in het huis. En dat is wanneer het verhaal een rare, creepy wending neemt.

LOL – Blake Lively photoshopte hakken op haar blote voeten en het internet gaat los

Op dit moment weten we dat Gossip Girl-ster Blake Lively een grote rol gaat spelen in We Used to Live Here en het project ook gaat produceren, in samenwerking met Kate Vorhoff. Dat gebeurt door het productiebedrijf van Blake, genaamd B for Effort. Het project is nog in een vroeg stadium en daarom is het te vroeg om iets te zeggen over een releasedatum van de nieuwe Netflix-thriller. Eén ding is zeker: we kunnen niet wachten tot We Used to Live Here op de streamingdienst verschijnt.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.