Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Fashion 23 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

7 manieren om je blazers te stylen tijdens de eerste lentedagen

Hoewel het een gekke periode is, kunnen we niet ontkennen dat de lente begonnen is. Het zonnetje schijnt, de vogels fluiten en je stopt nu nog net een laatste paaseitje in je mond. Dat betekent ook dat je garderobe er langzaam aan mag geloven. Dikke truien en winterjassen eruit, blazers, rokjes en lichte kleuren erin. De blazer is natuurlijk hét perfecte item voor de lente en daarom verdient het stuk wel wat extra aandacht dit seizoen.

Je kunt niet meer door Instagram scrollen zonder een blazer tegen te komen. Daarom delen we zeven manieren om dit item te stylen.

1. Color Block

Ben je niet van de neutrale kleuren of wil je ook wat felle lentekleuren aan je outfits toevoegen? Style je neutrale blazer dan met een felle pantalon en creëer een color block. Dit kun je natuurlijk ook andersom doen, door een felle kleur blazer te kiezen met een neutralere jeans. Succes gegarandeerd.

2. Business Casual

Een oversized blazer en een relaxed jeans zorgen voor de perfecte business casual fit. Combineer je jeans met een paar fijne sneakers en een midi-bag en je bent ready-to-go.

3. Neutrals

Neutrale kleuren zijn de laatste jaren helemaal terug in het straatbeeld gekomen. Met het stylen van een blazer is het altijd een goed idee om in één kleurenpalet te blijven. Naturel in neutrals.

4. French style

Kleed je je liever als een echte Parisienne? Zorg dan voor een fleurige rok of jurk en combineer het met een blazer en hakken.

5. 70’s style

Een trend die we deze lente en zomer veel terug gaan zien komt uit de 70’s. Trek een retro shirt met een brede kraag aan en draag er een stylish blazer overheen. In combinatie met een high-rise jeans ga je helemaal terug naar de jaren zeventig.

6. Een heel pak

Als je niet precies weet hoe je je blazer moet stylen, ga dan voor het volledig pak. Never change a winning team.

7. Off-Duty style

Ook voor het weekend is een blazer geschikt, combineer hem dan met een comfortabele pantalon, wat sneakers en een oversized shirt. Door de blazer wordt de outfit direct effortless chic.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.