Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 23 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Selena Gomez post zeldzame foto’s van haar vriendschap met Taylor Swift op Instagram

Selena Gomez en Taylor Swift zijn al meer dan tien jaar vriendinnen, toch worden ze amper samen gezien en houden ze hun momenten samen vaak privé. Toch besloot Selena gisteren een eerbetoon aan Taylor op Instagram te plaatsen voor de ogen van haar miljoenen volgers.

En dat is een van de eerste keren dat we foto’s van de dames samen op social media zien.

Selena Gomez en Taylor Swift

Door het coronavirus moeten ook celebrities hun beste vriendinnen missen, blijkt uit de post van Selena Gomez. Gisteren postte ze een collectie aan foto’s van zichzelf met bestie Taylor Swift en Taylors kat Benjamin Button die nooit eerder werden vertoond. Bij de foto’s schreef ze, “Kinda missin this one.”

En hoewel Selena Gomez en Taylor Swift al enige tijd niet meer samen in het openbaar werden gezien, zijn ze nog steeds besties. Door het coronavirus hebben ze minder mogelijkheden om elkaar te zien, Selena woont in New York City en is bezig met het filmen van Only Murders in the Building. Taylor Swift werd voor het laatst gezien tijdens de Grammy Awards in Los Angeles, maar zat eerder nog in Londen bij de familie van haar vriend Joe Alwyn en in Nashville, waar haar familie woont.

No worries: Taylor Swift en Selena Gomez zijn nog steeds BFFs

Goede vriendschap

En hoewel het coronavirus een van de redenen is dat ze elkaar minder zien, hebben Selena Gomez en Taylor Swift er altijd voor gekozen om hun vriendschap privé te houden en weinig foto’s te posten. Selena Gomez vertelde waarom ze zo goed bevriend is met Taylor Swift in een interview met WSJ Magazine.

“There’s so much of my friendship with Taylor that people don’t know about because we don’t necessarily feel the need to post about everything we do. She has showed up for me in ways that I would have never expected. Flown in because I was hurt and was going through something. Stuff that was going on with my family. It’s been proven year after year and in every moment of my life that she is one of my best friends in the world.”

selena gomez taylor swift foto's
VALERIE MACON / AFP

Reacties

Het moge duidelijk zijn dat Selena Gomez en Taylor Swift besties zijn en ook op Instagram wordt enthousiast gereageerd op de zeldzame foto’s van de twee supersterren. Zo schrijft MTV, “I JUST DROPPED MY PHONE” en schrijft Entertainment Tonight, “this is us trying to stay calm”.

Selena Gomez deelt een ‘echte’ foto van zichzelf op Instagram en het is zo relatable

Ook fans reageren op de foto’s met reacties als, “Okay I wish I were a cat rn” en, “Queens❤️” en, “Taylena 💕”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.