Emma Toussain
Emma Toussain Make-up 11 jul 2024
Leestijd: 2 minuten

Gigi Hadid is fan van deze blush van 14 euro, dus wij proberen ‘m ook

Gigi Hadid verraste ons laatst al met de Sunkisser Blush van Maybelline New York, middels een prachtige foto op Instagram. Een mooie subtiele blush, die perfect past bij de zomer. Natuurlijk proberen wij ‘m zelf ook uit!

Maybelline New York Sunkisser Blush

In de zomer wil iedereen een gebronsde, glowy huid. In de Nederlandse zomer heb je vaak nog wat hulp nodig van tanning drops of andere glowy producten – dit komt daarom echt als geroepen. De Sunkisser smelt in de huid en zorgt voor een natuurlijke en sunny gloed. De formule is mega blendable en super bouwbaar, zodat je elke gewenste sunkissed-look kunt creëren. De half-Nederlandse Gigi is ambassadeur van het merk is daarom ook fan van de nieuwe Sunkisser blush. Op Instagram laat ze zien hoe het haar staat:

De verschillende tinten

Dit is fijn: de pluche puntapplicator maakt het aanbrengen ontzettend makkelijk en daarna kan je het uitsmeren met een kwast, een beautyblender of je vingers.

Er zijn vier verschillende tinten van deze blush te krijgen:

Sol Search (03)
City Sizzle (06)
Shades On (08)
Electric Bronze (11)

Wij testen nummer 11, de bronskleurige blush. Waarom? Ja, een roze tint klinkt toch veel logischer. Maar we willen juist zien hoe zo’n kleur brons bijdraagt aan die glow die je wil hebben in de zomer. En óf het werkt, natuurlijk. Hoe dan ook: als Gigi enthousiast is, zijn wij het vast en zeker ook.

Wij testen Sunkisser in Electric Bronze

Natuurlijk hebben we een video gemaakt waarin we laten zien hoe deze kleur op de huid zit. Enne – het is inderdaad prachtig. Niet te gepigmenteerd, je kunt ‘m heel makkelijk opbouwen. En de gloed die we nodig hebben, die krijg je zéker. Net even dat beetje extra wat je look extra zomers maakt en dat kunnen we hier in het herfstige Nederland zeker goed gebruiken.

Bekijk de video hier en de volledige review daar onder:

@nsmbl.nl

De viral @Maybelline NY Sunkisser Blush in ‘Electric Bronze’ PERFECT voor zomer #sunkisserblush #blush #maybelline #bronzemakeup #voorjou #zomer #glowyskin #gigihadid

♬ Pink Friday Girls – Nicki Minaj

Wij testen: Charlotte Tilbury’s eerste foundation stick

Sunkisser blush

Maybelline New York

8 Score

Pluspunten

  • Makkelijk aanbrengen
  • Mooie gloed
  • Buildable
  • Niet té gepigmenteerd
  • Goede prijs

Minpunten

  • Ruikt niet heel erg lekker

Wij proberen de Sunkisser Blush van Maybelline New York.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.