Emma Toussain
Emma Toussain Review 9 jul 2024
Leestijd: 2 minuten

Wij testen: Charlotte Tilbury’s eerste foundation stick

Als redacteur kom je regelmatig in aanraking met bijzondere producten en al helemaal in de beautywereld. Charlotte Tilbury is één van onze favoriete beautymerken, dus als we daar iets van ontvangen, zijn we bij voorbaat al enthousiast.

Maar… hoe enthousiast zijn we na een test? Let’s see. Vandaag op de planning: CT’s nieuwste product, Unreal Skin Sheer Glow Tint Hydrating Foundation Stick.

Charlotte Tilbury Foundation Stick

Een foundation stick klinkt altijd bijzonder, omdat je met een soort dikke stift tekent op je huid en zo foundationstrepen achter laat. Toen de eerste foundation sticks op de markt verschenen, waren deze nogal droog en smolt het product niet goed in de huid. En da’s het laatste wat je wil van een foundation.

Dit is een all in one stick, biedt volgens het merk zelf een foundation-ervaring zonder foundation en zorgt voor vervaging, egalisatie en opbouwbare dekking voor een zachte gloed. De Unreal Skin stick is verrijkt met voedende ingrediënten zoals Collageneer en hyaluronzuur, waardoor het product er niet alleen meteen mooier op de huid uitziet, maar ook de huidbarrière na verloop van tijd versterkt. Gotta love een make-up-product dat stiekem ook heel goed is voor je huid.

Binnen 15 seconden zit de foundation op je huid en dan kun je ‘m bewerken zoals je wil. Met een foundationkwast, beautyblender of met je vingers.

De test: hoe ziet het eruit in het echt?

Een foundation stick die zó soepel is dat je niet eens merkt dat het op je huid zit? Ja, het kan echt. Het smeert inderdaad héél erg makkelijk en als je het eenmaal op je huid zit, zie je dat er iets zit, maar het kan net zo goed een glowy dagcrème zijn. Foundations zijn vaak heel zwaar, maar dat is deze zeker niet. Heel goed op te bouwen en je hebt een stralende huid. Wij zijn fan!

Zie onze test op TikTok:

@nsmbl.nl

Is de nieuwe Foundation Stick van Charlotte Tilbury je geld waard? #makeuptest #charlottetilbury #foundationstick #foundation #skin #skincare #egalehuid #voorjou #review #beautyhacks

♬ origineel geluid – NSMBL.nl

En goed nieuws: Charlotte Tilbury houdt momenteel een MEGA zomersale: hier check je welke items je nu met korting kunt scoren.

‘The Devil Wears Prada 2’ is officieel: dit weten we tot nu toe

Unreal Skin Sheer Glow Tint Hydrating Foundation Stick

Charlotte Tilbury

9 Score

Pluspunten

  • Mooie verpakking
  • Aangename geur
  • Mooie gloed
  • Echt een second skin foundation
  • Smeert makkelijk uit
  • Smelt in de huid

Minpunten

  • Als je hele vette huid hebt glimt het te erg (of in warm weer)

Charlotte Tilbury's nieuwste foundation stick is eindelijk op de markt en wij willen 'm testen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.