Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity 17 jan 2024
Leestijd: 2 minuten

Oud-huisgenoot van Brad Pitt onthult een hele vieze gewoonte van de acteur

Als je denkt aan de grootste filmsterren ter wereld dan denk je vast aan roem, grote huizen, veel auto’s.. eigenlijk alles wat een ‘normaal’ mens niet heeft. En dat komt natuurlijk allemaal door het bizarre salaris wat de meesten binnenharken. Brad Pitt bijvoorbeeld, hij is miljoenen dollars waard maar ook deze man is ergens begonnen. Ergens in een niet al te fris appartement in LA. Jason Priestley, een oud-huisgenootje van hem (ja ook hij deelde een huis) vertelt nu over een vieze gewoonte die Pitt had in de jaren 90.

Het is een bijzondere.

Brad Pitt en zijn douche

Acteur en regisseur Jason Priestley woonde in de jaren 90 samen met Brad in LA, toen ze allebei nog geen grote acteurs waren. Er kwam dus ook weinig geld binnen, daarom moesten ze een appartement delen. Ze vonden het beiden lastig om werk te vinden dus het kwam er vaak op neer dat ze dineerden met ramen noodles en bier uit blikjes. Beetje studentikoos dus zelfs. Jason onthult dat Brad er een gekke gewoonte op nahield, in die tijd. Hij speelde graag wedstrijdjes en zijn favoriete was: ‘kijken wie er het langste zonder een goeie douche kon’. Dus.. hij douche lang achter elkaar niet. Jason vertelde ook nog eens dat Brad dit altijd won, hij kon makkelijk periodes achter elkaar niet douchen.

Na heel wat ramen kreeg Jason eigenlijk een rol aangeboden in de hitserie 90210 en Brad kreeg een rol in Thelma & Louise. Dat was voor beiden heren dé doorbraak waar ze op hadden gewacht en daarna gingen ze ieder hun eigen weg.

Laten we hopen dat Brad nu wel wat vaker in de douche stapt dan bijna 30 jaar geleden, alhoewel hem dat dus niet gestopt heeft van het krijgen van die eerste rol. Misschien ruikt hij wel heel lekker? Daar gaan we maar vanuit.

Dit fijne nieuws over Jennifer Aniston en Brad Pitt maakt jouw dag helemaal goed

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.