Gina Koninkx
Gina Koninkx Entertainment 5 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Fans van Bridgerton blijven maar lachen om dit moment van milord Anthony en Simon Basset

Bridgerton 2 staat volledig in het teken van het liefdesleven van milord Anthony. En poeh, dat is even wennen nadat we in het eerste seizoen met de neuzen tegen het scherm gedrukt zaten vanwege The Duke of Hastings a.k.a. the hottest man alive. Goed, Anthony Bridgerton blijkt minstens zo sexy te zijn zonder zijn bakkebaarden.

Het is absoluut de moeite waard het eerste seizoen nog eens over te kijken. Niet alleen kijk je dan met een andere blik naar Anthony Bridgerton, momenten die je eerder zijn ontgaan zullen je nu ongetwijfeld wél opvallen. Fans van de serie kunnen dan ook niet ophouden over dit moment.

Hét Bridgerton moment van milord Anthony en Simon Basset

Milord Bridgerton en The Duke of Hastings werden in het eerste seizoen aan de lopende band gespot in hun favoriete ‘gentleman’s club’. Een plek waar de mannen even ongegeneerd kunnen afgeven op het huwelijk, waar ze zich kunnen vergapen aan de duurste whiskey’s en de roddels van de ton kunnen bespreken nadat Lady Whistledown er weer eens een paar de wereld in heeft geslingerd.

Ongetwijfeld valt het je nu pas op hoe verschillend Anthony Bridgerton en Simon Basset zijn. Dat blijkt wel uit deze screenshot die onlangs op Twitter werd gedeeld en viral ging. Op links Anthony: volledig onderuitgezakt met een boevige smoel, en op rechts Simon: met rechte rug, fier en geïnteresseerd. Het contrast kan haast niet groter zijn en fans van Bridgerton vinden dat dus behoorlijk geestig.

Fans vallen toch massaal weer voor de charmes van Simon Basset blijkt uit comments onder de post, zoals: “This is funny, I was in love with Anthony in the first season and then obviously with the second season the crush has increased dramatically.” Kunnen wij ons eigenlijk wel in vinden. Wil je weten waarom? 15 redenen waarom Regé-Jean Page de meest begeerde man ter wereld is.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.