Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 28 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Bridgerton-fans spotten deze moderne blunders in de afleveringen van de serie

Eens in de zoveel tijd doet het internet wat hoogwaardig onderzoek naar series. Zo hebben we al ontdekt dat verschillende castleden uit Bridgerton ook in Harry Potter speelden. Nu ontdekt een oplettende fan wat moderne blunders in de eerste afleveringen van de serie.

Omdat de serie zich afspeelt in 1813, zijn er verschillende spullen uit de moderne tijd gespot.

Bridgerton: blunders in eerste afleveringen

Afgelopen weekend deelden een aantal fans hun ontdekkingen op Twitter. In een van de eerste scènes zien we hoe paardenkoetsen door Bath’s Royal Crescent rijden, waar Bridgerton werd gefilmd. Verschillende oplettende kijkers zien dat je in deze openingsscènes gele lijnen op de weg ziet. Iets wat in die tijd natuurlijk nog niet aan de orde was. Iemand anders dacht dat de druiven die ze aten zeker pitloos moesten zijn.

Een andere fan spotte een putdeksel voor telecom op de stoep tijdens een scène van Penelope en Eloise. Nog een andere fan beweerde tijdens een scène van de serie een Primark-poster op straat te hebben gezien. Helaas had de oplettende kijker geen foto gemaakt van het tafereel. Bridgerton speelt zich af in 1813, een eeuw voordat de gele parkeerlijnen op de weg werden geschilderd en nóg langer voordat Primark werd geïntroduceerd.

Seizoen 2

Gelukkig zijn het geen hele opvallende blunders en is het ook volkomen logisch dat er wat oneffenheden in de aflevering te zien zijn. Mocht je nou geen genoeg van Bridgerton kunnen krijgen, dan delen we hier de beste memes over de serie en hier alles over seizoen 2.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.