Aartie Narain
Aartie Narain Entertainment 4 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Bridgerton seizoen 2: alles wat je wil weten over het volgende seizoen van de populaire serie

De nieuwe hitserie Bridgerton van Netflix is precies wat we in 2020 nodig hadden. Van de schandalige seksscènes tot het drama en de historische setting, fans konden er geen genoeg van krijgen (en wij stiekem ook niet). Dus hoe zit het met een tweede seizoen van Bridgerton? Dit is alles wat je wil weten.

Alle tekenen wijzen erop dat er een tweede seizoen in aantocht is, ondanks dat Netflix het nog niet heeft bevestigd. Hier is in ieder geval alles wat we weten over het tweede seizoen van Bridgerton.

Netflix-serie: Bridgerton

Bridgerton is gebaseerd op de negendelige boekenreeks van schrijfster Julia Queen. De Netflix-serie speelt zich af in de high society van Londen (like) in de zeventiende eeuw. De levens van de high society worden op zijn kop gezet door een anonieme column van Lady Whistledown.

Phoebe Dynevor speelt de oudste dochter uit de Bridgerton-familie, die familie kan overigens niet wachten om haar uit te huwelijken. Regé-Jean speelt een charmante hertog die nog lang geen plannen heeft om zich te settelen. Ze besluiten om te doen alsof ze verloofd zijn. De dingen nemen een stomende wending als er vonken tussen de twee vliegen.

Seizoen 2

In het tweede boek van Julia Quinn komen zo ongeveer alle karakters voor die we in het eerste seizoen van de serie hebben leren kennen. Naar verwachting zullen dezelfde castleden dus terugkeren wanneer seizoen twee van Bridgerton in productie gaat.

Verschillende castleden hebben al gezegd dat ze graag zouden terugkeren in Bridgerton voor een tweede seizoen. Phoebe Dynevor, die Daphne speelt, onthulde in een interview met Elle dat ze graag terug zou komen voor seizoen 2, zolang ze Daphne een beetje plezier kan hebben met Anthony (Jonathan Bailey). “I want to see Daphne get involved in Anthony’s love life a bit, as he sort of meddled with hers quite a lot. I think that will be fun.”

Regé-Jean Page, die de beau van Daphne Simon Basset speelt, zou graag meer van hun relatie zien in het volgende seizoen. ”As far as continuing to explore characters, I think that love is an evolving thing. It’s a living, breathing thing that needs tending, that needs looking after, that needs mending when it gets worn or torn. They get married very young and they still have a lot of growing to do. They have a lot to do, and I think it’ll always be fun to watch them do that together.”

Releasedatum

Er is op dit moment nog geen trailer voor het tweede seizoen van Bridgerton. Hoewel zowel de maker als de cast van Bridgerton enthousiast is voor een tweede seizoen van Bridgerton, heeft Netflix nog niet officieel bekendgemaakt dat er een vervolg komt op het eerste seizoen.

Echter is er op de website Production Weekly te lezen dat Bridgerton wel degelijk vernieuwd is voor een tweede seizoen en dat de opnames hiervoor gepland staan voor maart 2021. Wij kunnen in ieder geval niet wachten.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.