Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 20 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

De nieuwe foto’s van Bridgerton seizoen 2 zijn alles wat je vandaag wilt zien

Als je op ons lijkt, zit je inmiddels ook al maanden ongeduldig te wachten op het tweede seizoen van Bridgerton. Hoewel seizoen 2 al is bevestigd, duurde het nog wel even voor we weer mogen genieten van alle sappige verhalen van Lady Whistledown. We weten inmiddels ongeveer wat we van het tweede seizoen kunnen verwachten en ook de releasedatum werd al bekendgemaakt, nu komen de eerste foto’s naar buiten.

En die wil je zien.

Bridgerton: seizoen 2

De Netflix-serie is gebaseerd op de eerste acht boeken van Julia Quinn. Daarom heeft creator Chris Van Dusen genoeg materiaal voor een tweede seizoen van de serie. Op 21 januari 2020 bevestigde Netflix een tweede seizoen van Bridgerton. “Prepare for another social season. Bridgerton shall be back for season 2!” zette Netflix op Twitter. Ook werden fans getrakteerd op een bericht van Lady Whistledown herself, geheel in de stijl van Bridgerton.

Afgelopen weekend maakte Netflix eindelijk meer bekend over de officiële releasedatum van het tweede seizoen van de hitserie. Precies een jaar na de release van het eerste seizoen kondigt Netflix de releasedatum aan van seizoen 2 op Eerste Kerstdag. De familie Bridgerton keert terug naar Netflix op 25 maart 2022. En dat is sneller dan we allemaal dachten.

Eerste foto’s

Gisteren deelde Netflix de allereerste beelden van het tweede seizoen van Bridgerton. Daarin zien we hoe Anthony Bridgerton (om wie het tweede seizoen grotendeels draait) date met Kate Sharma. En dat zijn niet de eerste beelden die we van het stel gaan zien, want Anthony Bridgerton staat centraal in seizoen 2.

Bridgerton seizoen 3
Netflix

Vervolgens zien we Eloise en Penelope Featherington ook iets bespreken (en dat belooft vast veel drama):

Netflix

Natuurlijk is ook Daphne Bridgerton van de partij in seizoen 2:

Netflix

Verder zien we geen spoor van The Duke, waarvan eerder bekend werd dat hij niet terug zou keren in het tweede seizoen. Wel zijn er nog meer beelden van seizoen 2:

Netflix
bridgerton naam
Netflix Netflix

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.