Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 20 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Kourtney Kardashian deelt een sneak peak van haar verloving in nieuwe Hulu-serie

Keeping Up With The Kardashians eindigde afgelopen jaar na twintig seizoenen. Maar niet getreurd, want de Kardashian-Jenners kondigden al snel aan met een nieuwe Hulu-serie te komen waarin we de familie weer kunnen volgen. Een paar weken geleden verscheen de eerste trailer en nu bevestigt Kourtney Kardashian dat haar verloving met Travis Barker te zien zal zijn in de serie.

Wij kunnen niet wachten.

Kardashians op Hulu

Kourtney gaf een kleine teaser door een foto op Instagram Stories te plaatsen waarop te zien is hoe ze door de beelden van de aankomende show gaat. Daarop is te zien dat er op het scherm “TEMP PROPERTY OF HULU” staat. Het kostte fans niet veel speurwerk om te beseffen dat het beeld in kwestie van de verloving van Kourt en Travis is. Het account @kardashianvideo plaatste vervolgens vergelijkingsmateriaal:

Eerder verscheen de teaser trailer al op Twitter:

Na de eerste beelden ging heel Twitter los door het gebrek aan enthousiasme van Kourtney Kardashian, omdat ze in de trailer niet erg vrolijk keek.

Terug naar haar en Travis: we weten nog niet hoeveel beelden de show ook daadwerkelijk gaan halen, maar we weten wel dat er camera’s aanwezig waren tijdens het diner na de verloving van het stel. Kourtney Kardashian en Travis Barker hebben eerder aangegeven dit jaar te gaan trouwen en dat deze bruiloft ‘exclusief’ zal zijn. Een bron vertelde eerder aan Entertainment Tonight:

“Kourtney and Travis want to get married sooner than later. Wedding planning has already begun and things are in motion. They want their wedding to be really exclusive. They both have a lot of friends, but want it to be intimate and special. Kourtney is super excited to get married to Travis. Both Kourtney and Travis are so looking forward to spending the rest of their lives together as soulmates.” Wij wachten op beeldmateriaal…

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.