Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty 20 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Haarstempels zijn weer helemaal hot en Rihanna en Dua Lipa laten zien hoe we ze dragen

Social media staat tegenwoordig helemaal vol met de meest prachtige haartrends. Zo zijn we al een hele tijd compleet obsessed met de bob. Ook celebrities zorgen er geregeld voor dat oude haartrends terugkomen en dat is nu opnieuw gebeurd. Rihanna en Dua Lipa laten namelijk op Instagram zien dat haarstempels weer helemaal hot and happening zijn.

Wij willen ze direct hebben.

Haartrends

Wij halen maar al te graag inspiratie uit de nieuwste haartrends. Gelukkig komen deze geregeld voorbij, want elke maand plaatsen creators op social media de nieuwste trends. Zo weten we dat Kim Kardashian en Jennifer Lopez obsessed zijn met glass hair en staat onze hele Instagram-feed vol met de half-up, half-down haartrend.

Aan het einde van 2021 kwam ook de Y2K-trend weer helemaal terug in de mode. Niet alleen voor kleding, maar ook in de haartrends zien we deze stijl direct wordt opgepakt. Nu laten niemand minder dan Dua Lipa en Rihanna op Instagram zien dat deze trend weer helemaal terugkomt in de vorm van haarstempels en wij zijn compleet obsessed met hun looks.

De Y2K Pop Star-trend gaat viral op TikTok en is dé modetrend voor 2022

Haarstempels

Rihanna debuteerde haar rood en zwart gestempelde haar op 17 januari in een reeks pittige foto’s op haar Instagram-account. Deze foto’s werden geplaatst om haar Savage X Fenty Valentijnsdag-lingeriecollectie in de schijnwerpers te zetten. Ze combineert een kanten rode bodysuit met punky gestreept haar en plaatst de foto’s met de caption “Valentines Day is for me…but you can watch😘.”

Riri is echter niet de enige muzikant die laat zien dat ze fan is van haarstempels. Dua Lipa deelde op 7 januari een foto van zichzelf, waarop haar platinablonde haar te zien is met een rood en groen hartmotief. Ze plaatste de reeks foto’s met de caption, “RISE n SHINE 🐇🌪💕”.

Reacties

Fans lijken ook helemaal weg te zijn van deze nieuwe haartrends. Zo schrijft een fan: “omg!!!!! so sick” en andere fans schrijven: “Aaaahhhhhh. So lovely. To be lying in the sun next to you beauty!!! Love the new hair!! 💜💚💚💚💜♥️💚”, “Obsessed with this look ❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥” en “OMG her hair wow ❤️❤️.”

Wat vind jij van de haarstempels haartrend?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.