Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 15 feb 2022
Leestijd: 1 minuut

Bridgerton seizoen 2: Netflix deelt de eerste trailer van het tweede seizoen

Als je op ons lijkt, zit je inmiddels ook al maanden ongeduldig te wachten op het tweede seizoen van Bridgerton. Hoewel seizoen 2 al is bevestigd, duurde het nog wel even voor we weer mogen genieten van alle sappige verhalen van Lady Whistledown. We weten inmiddels ongeveer wat we van het tweede seizoen kunnen verwachten en ook de releasedatum werd al bekendgemaakt, nu komt de eerste trailer naar buiten.

En die wil je zien.

Bridgerton: seizoen 2

De Netflix-serie is gebaseerd op de eerste acht boeken van Julia Quinn. Daarom heeft creator Chris Van Dusen genoeg materiaal voor een tweede seizoen van de serie. Op 21 januari 2020 bevestigde Netflix een tweede seizoen van Bridgerton. “Prepare for another social season. Bridgerton shall be back for season 2!” zette Netflix op Twitter. Ook werden fans getrakteerd op een bericht van Lady Whistledown herself, geheel in de stijl van Bridgerton.

Afgelopen maand maakte Netflix eindelijk meer bekend over de officiële releasedatum van het tweede seizoen van de hitserie. Precies een jaar na de release van het eerste seizoen kondigt Netflix de releasedatum aan van seizoen 2 op Eerste Kerstdag. De familie Bridgerton keert terug naar Netflix op 25 maart 2022. En dat is sneller dan we allemaal dachten. Nu deelt Netflix de eerste trailer van het tweede seizoen en die belooft heel veel goeds.

Trailer

Vandaag deelde Netflix de allereerste trailer van het tweede seizoen van Bridgerton. Daarin zien we hoe Anthony Bridgerton (om wie het tweede seizoen grotendeels draait) date met Kate Sharma. En dat zijn niet de eerste beelden die we van het stel gaan zien, want Anthony Bridgerton staat centraal in seizoen 2. Bekijk de allereerste trailer van Bridgerton hieronder, nog een maandje wachten:

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.