Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 15 feb 2022
Leestijd: 1 minuut

Kendall Jenner en Devin Booker houden dubbeldate met Hailey en Justin Bieber voor Valentijnsdag

Na wat voelde als duizend jaar speculatie en een miljoen geruchten, werden Kendall Jenner en Devin Booker eindelijk Instagram-officieel op Valentijnsdag 2021. Op dat moment waren ze eigenlijk al bijna een jaar samen. Het schattige stel is meestal vrij privé, maar het afgelopen jaar hebben ze ons getrakteerd op een paar inzichten in hun relatie.

Nu gaan ze op dubbeldate met Hailey en Justin Bieber.

Kendall Jenner en Devin Booker

In juli deelde het stel een aantal intieme foto’s om hun eenjarige samenzijn te vieren. Zo zagen we Kendall en Devin knuffelend in een vliegtuig op de Instagram Stories van het model. Daarna verklaarde Kendall hem nogmaals de liefde en leek het zelfs even alsof ze in het geheim getrouwd waren door een diamanten ring die Kendall Jenner droeg. Nu, een jaar nadat hun relatie officieel bekend werd, worden ze gespot op een schattige dubbeldate met een ander beroemd stel.

Kendall Jenner haalt uit naar vriend Devin Booker na Halloween-dis op Twitter

Het paar ging naar de Super Bowl op 13 februari in Inglewood, Californië. Daar werden ze vergezeld door niemand minder dan Justin en Hailey Bieber, waarvan al langer bekend is dat ze goed bevriend zijn met Kendall Jenner. Hoewel Kendall en Devin hun relatie normaliter privé houden, werd er een foto van de dubbeldate gemaakt. Kendall en Devin zitten aan weerszijden van de Biebers, met Kendall die haar arm liefkozend om Hailey slaat terwijl ze elkaars hand vasthouden, Devin en Justin dragen matching witte t-shirts en zonnebrillen. Wij zijn nu al fan van dit viertal.

Kevin Mazur/Getty Images Kevin Mazur / Getty Images

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.