Josephine van Bonzel
Josephine van Bonzel Entertainment 3 jun 2024
Leestijd: 2 minuten

Zie hier de eerste steamy beelden van Bridgerton seizoen 3 deel 2

YES: Netflix geeft zojuist de eerste beelden vrij van het tweede deel van het derde en tevens recordbrekende seizoen van Bridgerton.

In het derde seizoen worden we meegenomen op het liefdesavontuur van Colin Bridgerton en Penelope Featherington. De eerste vier afleveringen van het derde seizoen van Bridgerton zijn inmiddels te zien op Netflix. Deel twee, met de laatste vier afleveringen van het seizoen, is beschikbaar vanaf 13 juni.

Dus… klaar om te bingewatchen?

Over Bridgerton seizoen 3

Penelope Featherington (Nicola Coughlan) heeft haar langgekoesterde verliefdheid op Colin Bridgerton (Luke Newton) eindelijk opgegeven na het horen van zijn kleinerende woorden over haar vorig seizoen. Ze heeft besloten dat het tijd is om een man te vinden, het liefst één die haar genoeg vrijheid geeft om haar dubbelleven als Lady Whistledown voort te zetten, ver weg van haar moeder en zussen. Maar vanwege haar gebrek aan zelfvertrouwen mislukken Penelope’s pogingen op de huwelijksmarkt dramatisch. 

In de tussentijd is Colin teruggekomen van zijn zomerse reis met een nieuwe look en een flinke portie zelfverzekerdheid. Maar tot zijn grote verdriet merkt hij dat Penelope, de enige persoon die hem altijd heeft gewaardeerd, hem de rug toekeert. Colin doet er alles aan om Penelope’s vriendschap terug te winnen en biedt aan haar te helpen meer zelfvertrouwen te krijgen, zodat ze dit seizoen een echtgenoot kan vinden.

Maar wanneer zijn lessen iets te goed blijken te werken, begint Colin zich af te vragen of zijn gevoelens voor Penelope wel echt vriendschappelijk zijn. En wat er dan gebeurt.. zie je in deze koetsscène.

De trailer van Bridgerton deel twee zie je hier:

Wordt Penelope ontmaskerd?

Voor Penelope wordt de situatie gecompliceerder door haar breuk met BFF Eloise Bridgerton, die een nieuwe vriend heeft gevonden op een onverwachte plek. Ondertussen maakt Penelope’s toenemende aanwezigheid in de high society het des te moeilijker om haar Lady Whistledown alter ego geheim te houden.

Bridgerton seizoen 3 deel 2 is vanaf 13 juni exclusief te zien op Netflix

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.