Beau Goldewijk
Beau Goldewijk Entertainment 30 mei 2024
Leestijd: 2 minuten

Dol op de covers in ‘Bridgerton’? Dit zijn de originele nummers

Bridgerton seizoen 3 is al een tijdje uit en deel 2 komt er snel aan. Net als in de vorige seizoenen was de soundtrack weer prachtig. Bekende liedjes kregen opnieuw een orkestrale twist. We zetten op een rij welke liedjes er per aflevering zijn gebruikt en wat de originelen zijn. Je kent er vast een paar!

Bridgerton seizoen 3 soundtrack

Snel naar je favoriete aflevering? Gebruik onderstaande links om door het artikel te bladeren en ontdek de volledige Bridgerton seizoen 3 soundtrack.

Aflevering 1 Out of the shadows

Abcdefu van Gayle, gecoverd door Vitula. Werd afgespeeld toen Penelope met een compleet nieuwe look de balzaal betrad en alle ogen op haar gericht waren.

Aflevering 2 How Bright the Moon

Dynamite van BTS, gecoverd door het Vitamin String Quartet. Dit lied is te horen wanneer Eloise met haar nieuwe vriendinnen aan het praten is op een balfeest.

Jealous van Nick Jonas, gecoverd door Shimmer. Dit lied is te horen wanneer Penelope wegloopt met Lord Remmington.

Aflevering 3 Forces of Nature

Cheap Thrills van Sia, gecoverd wederom door het Vitamin String Quartet. Word afgespeeld wanneer alle gasten arriveren voor het innovaties bal feest.

Happier than Ever van Billie Eilish, wederom gecoverd door het Vitamin String Quartet. Deze cover is te horen wanneer Penelope aan het dansen is met de gewilde Lord Debling.

Aflevering 4 Old Friends

Snow on the Beach van Taylor Swift en Lana Del Ray, dit prachtige lied is in de serie gecoverd door het Atwood Quartet. Het is te horen wanneer Colin arriveert op het bal waar Penelope op dat moment wederom met Lord Debling aan het dansen is.

Give Me Everything van Pitbull, Ne-Yo, Afrojack en Nayer. Dit lied werd afgespeeld tijdens, waarschijnlijk het meest iconische en langverwachte moment van dit deel van het seizoen, de eindscène. Waarbij Colin en Penelope hun liefde voor elkaar uitspreken. Ook wel bekend als de koetsscène.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.