Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 7 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Bridgerton in één klap uitgekeken? Dan wil je deze series ook zeker kijken

We zijn vast niet de enige die Bridgerton in één klap hebben uitgekeken. En het allergrootste nadeel aan het bingewatchen van een goede serie, is toch echt dat zwarte gat waar je in valt. Om dat gat op te vullen zetten wij een aantal series op een rijtje die jij gegarandeerd leuk vindt.

Bridgerton is precies wat we nodig hadden: van de liefdesscènes tot het drama en de historische setting. Deze series kunnen er ook een potje van.

Als je Bridgerton leuk vond, dan vind je deze series ook top

Seizoen 3 komt eraan, maar daar moeten we nog even op wachten. In de tussentijd kan je natuurlijk seizoen 1 en 2 voor de tweede keer kijken, maar je kan ook beginnen aan een van de volgende series.

1. Gossip Girl

Lady Whistledown uit Bridgerton heeft iets weg van de anonieme blogger uit Gossip Girl, maar dan uit een andere tijd. De gossip beïnvloedt de samenleving met elk gerucht dat ze verspreidt. De identiteit van Lady Whistledown wordt onthuld aan het einde van Bridgerton Seizoen 1, maar je zult alle zes seizoenen van Gossip Girl moeten doorkruisen om erachter te komen wie er achter de blog zit.

2. The Crown

The Crown speelt zich honderden jaren later na het verhaal van Bridgerton af in Engeland, maar het heeft nog steeds genoeg te bieden als je dol bent op Engelse accenten en historische drama’s. De koninklijke schandalen van de regering van koningin Elizabeth II en alle drama is al een reden genoeg om de serie te kijken.

3. Outlander

Net zoals Bridgerton, is Outlander ook gebaseerd op een boekenserie. Outlander volgt de meeslepende romance tussen een tijdreizende 20e-eeuwse verpleegster en haar 18e-eeuwse Schotse lover. De eerste drie seizoenen zijn allemaal te zien op Netflix. Waar wacht je nog op?

4. Scandal

Scandal is alles wat je zoekt in een serie als het gaat om steamy drama. Het productiebedrijf van de serie heeft ook Bridgerton gemaakt en de ABC-serie Scandal heeft net zoveel romantiek, plotwendingen en inclusief dramatische momenten.

5. Pretty Little Liars

Lady Whistledown houdt de gebeurtenissen op Bridgerton in de gaten, maar in Pretty Little Liars is de anonieme stalker next level. Als Alison op een avond plotseling verdwijnt, valt de groep uit elkaar. Een jaar later ontvangen Aria, Hanna, Spencer en Emily vreemde berichten van iemand die zichzelf ‘A’ noemt. A weet al hun geheimen en dreigt om hun levens tot een ware hel te maken.

6. Reign

Reign vertelt het verhaal van Mary Queen of Scots en alle schandalen van haar regering. Als je van de schandalige seksschandalen van Bridgerton houdt, dan is deze serie iets voor jou.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.