Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 1 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Britney Spears plaatst een serie naaktfoto’s op Instagram en het internet gaat los

Britney Spears is weer helemaal vrij om te doen wat ze zelf wil en hier lijkt ze aardig gebruik van te maken. De zangeres heeft al meerdere keren onthullende foto’s van zichzelf op Instagram gedeeld en nu is het opnieuw raak. Britney Spears heeft namelijk opnieuw een serie naaktfoto’s op haar Instagram-account geplaatst en het internet gaat los.

Ze lijkt behoorlijk te genieten van haar vakantie.

Britney Spears

Britney Spears is de laatste tijd vaak in het nieuws. Ze heeft namelijk in de afgelopen maanden, sinds de 40-jarige zangeres is vrijgelaten uit haar dertien jaar durende curatorschap, laten weten dat ze geniet van haar vrijheid. Dit deed ze door meerdere keren foto’s van zichzelf te delen waarop ze naakt te zien is.

Tijdens haar huidige vakantie met haar verloofde – Sam Asghari – ging Britney opnieuw naar Instagram om een serie naaktfoto’s van zichzelf te delen. Op de foto’s zien we Britney op een tropisch strand liggen en zijn sommige delen van de foto’s bedekt met strategisch geplaatste diamanten emoji’s. In de caption schrijft Britney “🌹🌹🌹🌹🌹”, een symbool dat vrijheid voor de zangeres vertegenwoordigt.

Britney Spears heeft eindelijk controle over haar eigen geld en dit is haar vermogen

Reacties

Het duurde natuurlijk niet lang voordat het hele internet compleet los ging door deze nieuwe Instagram-foto’s van Britney Spears. Zo hebben de serie foto’s al meer dan 3 miljoen likes en 79,1 duizend reacties verzameld. Fans laten massaal lieve reacties achter onder de post van de zangeres. Zo schrijft een fan: “It’s free Britney beach 🏖” en andere fans schrijven: “I love seeing you happy 🥺❤️”, “You’re heaven on earth! 😍❤️🔥” en “Shine bright like a diamond 💎.”

Ook celebrities reageren onder de Instagram-posts van Britney Spears. Zo reageert Paris Hilton: “Sliving! 😍🔥🔥🔥🔥” en Bella Hadid en Lara Parker reageren “Slay” en “you’re a legend.” Toch zijn er ook fans die zich zorgen maken om de zangeres. Een fan uit zijn bezorgdheid en schrijft: “I just can’t help thinking about her sons and how they feel about these posts today” en andere fans schrijven: “Britney, are u okay?” en “Seems so bizarre. Not just the nature of it but the whole vibe. Doesn’t seem right.”

Britney Spears haalt hard uit naar haar zus Jamie Lynn Spears op Instagram

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.