Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 1 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Britney Spears plaatst naaktfoto’s op Instagram na beëindigen curatorschap van vader Jamie Spears

Sinds gisteren is Britney Spears eindelijk vrij van het curatorschap van haar vader Jamie Spears. Na jarenlang onder controle van haar vader te hebben gestaan, mag ze zich nu eindelijk een vrije vrouw noemen. De rechter nam het besluit in de zaak tegen haar vader. Na maandenlang van de #FreeBritney-movement is de zangeres vrij en dat viert ze met een serie aan naaktfoto’s op Instagram.

En die zijn weinig verhullend.

Britney Spears post naaktfoto’s

Het afgelopen jaar stond compleet in het teken van de #FreeBritney-movement. Er kwam steeds meer nieuws naar buiten over het curatorschap van haar vader en de rechtszaak die de zangeres tegen hem aanspande. Vervolgens werd de documentaire van The New York Times: Framing Britney Spears gelanceerd en kreeg ze steun uit allerlei hoeken. Hoewel Britney Spears haar vader al meerdere keren uit zijn macht heeft proberen te zetten, had ze tot kort geleden geen succes. Nu heeft de rechter besloten om Jamie Spears per direct uit zijn functie te zetten.

Britney Spears heeft gedwongen een spiraal door curatorschap van haar vader

Het curatorschap staat tot het einde van het jaar onder ondernemer John Zabel en daar is Jamie Spears het niet mee eens. Vervolgens zal de curator van Britney de komende maand een eigen zaak indienen om het curatorschap uit haar leven te halen. Inmiddels is Britney al begonnen met het vieren van haar vrijheid, blijkt uit haar laatste post op Instagram.

Amelia Hamlin post naaktfoto van ouders Lisa Rinna en Harry Hamlin op Instagram

Instagram

In de foto’s lijkt het erop alsof ze op een tropische vakantie is, waardoor ze ook weinig draagt. Ze schrijft erbij, “Playing in the Pacific never hurt anybody 😉💋🙊 !!!! Pssss no photo edits … the tub curves 😂😂😬😬 !!!” Het lijkt erop dat Britney met de foto’s duidelijk probeert te maken dat ze nu echt vrij is, haar vriend Sam Asghari reageert onder de post, “#freethenipple 😂” en Paris Hilton schrijft, “Love seeing you so happy and free! 🥰🔥 You deserve it! 💯 Love you B😍”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.