Demi de Ruiter
Demi de Ruiter Celebrity 10 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

CUTE: Britney Spears en Sam Asghari zijn officieel getrouwd in Los Angeles

Love is in the air! Gisteren hebben Britney Spears en haar liefje Sam Asghari elkaar het ja-woord gegeven in Los Angeles. De ceremonie was intiem en onder andere Madonna, Drew Barrymore en Paris Hilton waren aanwezig om de liefde tussen Britney en Sam te vieren. Hoewel het een super fijne dag was, liep niet alles helemaal volgens plan.

Een van de exen van Britney probeerde het huwelijk zelfs te verstoren…

Britney Spears en Sam Asghari

De 40-jarige Britney Spears en 28-jarige Sam Asghari hebben alweer zo’n 5 jaar een relatie. In oktober 2016 ontmoetten Britney en Sam elkaar tijdens de video opnames van Britney’s nummer Slumber Party. Al snel werden de twee onafscheidelijk en zijn ze smoorverliefd op elkaar.

In september 2021 vroeg Sam zijn Britney ten huwelijk. Het duurde een tijdje voor de twee werkelijk trouwplannen konden gaan maken, omdat de curatele van Britney in de weg zat. Toen deze in november werd opgeheven konden de twee eindelijk gaan nadenken over het huwelijk.

Het geluk kon voor Britney helemaal niet meer op toen in april naar buiten kwam dat de zangeres in verwachting was van een kindje met Sam. Helaas deelde het stel een maand later het verdrietige nieuws dat Britney een miskraam heeft gehad.

Bruiloft

Gelukkig was donderdag 9 juni weer een super mooie dag voor het koppel. Britney en Sam stapten namelijk in Los Angeles in het huwelijksbootje. Volgens insiders waren er zo’n 60 gasten aanwezig bij de intieme ceremonie. Britney droeg een prachtige jurk van Donatella Versace en liet met het nummer I Can’t Help Falling in Love van Elvis Presley op de achtergrond naar het altaar toe.

Britney Spears onthult waarom ze niet aanwezig was bij het Met Gala

Britney’s ex probeerde de boel te verstoren

Hoewel Britney’s ouders en zusje Jamie-Lynn niet uitgenodigd waren voor de bruiloft, was de dag alsnog niet vrij van drama. Een van Britney’s exen, Jason Alexander, probeerde binnen te dringen om de bruiloft te verstoren. Jason was een jeugdvriend van Britney waarmee zij in een gekke bui in 2004 besloot te trouwen in Las Vegas. Het huwelijk duurde een magere 55 uur en werd ongeldig verklaard. Toch is Jason zijn ex nog steeds niet vergeten.

Jason reisde af naar de locatie om gisteren de bruiloft te verstoren. Hij vertelde aan de beveiligers dat hij door Britney was uitgenodigd, wat niet het geval was. Volgens Jason moest hij er alles aan doen om het huwelijk te voorkomen. Uiteindelijk werd hij opgepakt door de politie.

Tijdens zijn avontuurtje als wedding crasher ging Jason live op Instagram. De opmerkelijke beelden zijn hieronder te bekijken.

Op Jason’s live-video na, zijn er helaas nog geen foto’s van de bruiloft opgedoken. Wij hopen dat Britney er snel een paar op haar socials deelt.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.