Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Nieuws 30 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Britney Spears onthult waarom ze niet aanwezig was bij het Met Gala

Opvallend genoeg is Britney Spears nog nooit bij het Met Gala geweest. Door het opgeheven conservatorschap zou dit hét jaar van haar Met Gala-debuut zijn, maar tot grote teleurstelling van menig Britney-fan, verscheen ze ook dit jaar niet op de Met steps. De reden is op zijn minst opmerkelijk.

Oops!… She did it again.

Heel belangrijke plannen

Dit weekend onthulde Britney middels een Instagram-post dat ze dit jaar eigenlijk naar het iconische Met Gala zou gaan, maar dat ze zich uiteindelijk bedacht. In de caption van de post waarop ze – dansend in een panterprint playsuit – te zien is met haar kat schrijft ze “I was gonna go to Met Gala but instead I got in the tub with my dog and put pjs on 🐶😂 !!! I hate flying 🤷🏼‍♀️🌹🌹 !!!”. Wij kunnen haar geen ongelijk geven, na de heftige periode die Britney doormaakt, klinkt dit als een heerlijke self-care avond.

Miskraam

Het was een heftige maand voor de “Baby One More Time”-zangeres. Nadat ze in begin april aankondigde haar eerste kindje met haar verloofde Sam Asghari te verwachten, bracht ze op 14 mei naar buiten een miskraam te hebben gehad. Het verliefde koppel gaf achteraf aan te “moeten hebben gewacht tot ze wat verder in de zwangerschap waren”, maar legden uit overenthousiast te zijn geweest om het goede nieuws met iedereen te delen.

Vliegangst

De vliegangst houdt Britney overigens niet tegen om alsnog veel van de wereld te zien. Dit jaar reisde de beroemdheid al naar Mexico, Las Vegas en Hawaï, waar ze samen met haar verloofde en puppy Sawyer genoot van de zon, het strand en de zee.

Framing Britney Spears: zo bekijk je de documentaire in Nederland

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.