Demi de Ruiter
Demi de Ruiter Celebrity 11 apr 2022
Leestijd: 3 minuten

Brooklyn Beckham en Nicola Peltz zijn getrouwd en de beelden wil je absoluut zien

Afgelopen zaterdag hebben Brooklyn Beckham en Nicola Peltz elkaar het ja-woord gegeven. Dit deden zij tijdens een ceremonie die -jawel- miljoenen kostte. Wij hebben alle details én de jaloersmakende beelden voor je op een rijtje gezet.

Brooklyn en Nicola’s relatie in een notendop

In oktober 2019 kwamen er geruchten naar boven dat Brooklyn Beckham, de oudste zoon van David Beckham, en Nicola Peltz, dochter van miljardair Nelson Peltz, aan het deden zouden zijn geslagen. Ze zouden samen een gezellig diner hebben gehad na een Halloween feestje. De geruchten bleken waar: een aantal maanden later, in januari, maakten de twee hun relatie Instagram official . Nicola deelde een spiegel-selfie waarop Beckham shirtless te zien was en zijzelf in een zwarte bralette.

Ongeveer 7 maanden na de Instagram-post maakten de twee, met een prachtige foto, bekend dat zij waren verloofd. Brooklyn en Nicola maakten dit nieuws bekend op 11 juli, maar de verloving vond al twee weken daarvoor plaats. Brooklyn liet weten: “Two weeks ago I asked my soulmate to marry me and she said yes xx I am the luckiest man in the world. I promise to be the best husband and the best daddy one day ❤️ I love you baby xx”. Zo lief!

De grote dag

Afgelopen zaterdag, iets meer dan 9 maanden na de verloving, was het dan eindelijk zover: Brooklyn Beckham en Nicola Peltz stapten in het huwelijksbootje. Eerder liet Brooklyn aan Hello Magazine weten dat het stel het liefst al in 2021 getrouwd was, maar de corona pandemie gooide roet in het eten. “If Covid wasn’t a thing we’d have liked to have been married already,” he also admitted the pair found planning a wedding during Covid “a bit difficult.”

Gelukkig kon de ceremonie nu dan toch écht plaatsvinden en de twee pakten groots uit. Het huwelijk vond plaats op het Palm Beach-landgoed ter waarde van 103 miljoen dollar dat in het bezit is van de familie van Nicola. Het feest zelf kostte zo’n 4 miljoen dollar. Volgens de Daily Mail was de trouwceremonie gebaseerd op Joodse tradities ter ere van Nicola’s Joodse roots: zo gaven de twee elkaar het ja-woord onder een met bloemen versierde choepa en sloeg Brooklyn een glas in een servet onder zijn hiel stuk nadat ze door de rabbijn waren getrouwd. Mazel tov!

Valentino jurk(en)

Volgens de Daily Mail droeg Nicola een prachtige custom-made Valentino jurk tijdens de ceremonie. De jurk is het werk van de Italiaanse ontwerper Pierpaoio Piccioli. Nicola vloog twee keer naar Rome om de studio te bezoeken om er zeker van te zijn dat haar jurk perfect was.

De jurk was een geheel witte jurk met lange mouwen met prachtige kanten details op de rug. Haar sluier had soortgelijke kanten details aan de randen en was vloerlengte, met een korter stuk voor haar gezicht. Stunning.

Hoewel officiële beelden van de ceremonie-jurk nog op zich laten wachten, had Nicola niet één, maar twee prachtige Valentino-jurken tot haar beschikking voor de grote dag. Op haar Instagram plaatste Nicola prachtige foto’s in een andere jurk van Valentino.

Ook styliste Leslie Fremar deelde een foto van het koppel waarop Nicola te zien is in deze jurk.

Nicola Beckham?

Dus, zal Nicola voortaan als Nicola Beckham door het leven gaan? Dat lijkt niet het geval te zijn. Volgens The Sun, is het Brooklyn die de naam van zijn vrouw aanneemt als tweede naam.

Een insider vertelde: “Brooklyn is head over heels for Nicola – it’s a huge sign of his commitment to her, and his love for her.” Brooklyn zal dus voortaan “Brooklyn Peltz Beckham” heten.

Speciale gasten

Bij zo’n prachtig celebrity-huwelijk horen natuurlijk ook speciale gasten. Er waren zo’n 300 gasten aanwezig bij de bruiloft, waaronder Mel B en Mel C die in het verleden samen met de moeder van Brooklyn Victoria Beckham de Spice Girls vormden. Hierdoor leek de bruiloft de plek voor een ware mini Spice Girls-reünie, met 3 van de 5 leden die aanwezig waren.

Wij zijn super blij voor het happy couple en wensen ze heel veel geluk toe!

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.