Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty 11 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

TikTok laat zien hoe je de perfecte French twist knot maakt en het is super eenvoudig

TikTok en Instagram zijn de perfecte platformen om de nieuwste trends tegen te komen. Niet alleen op het gebied van mode, maar ook op het gebied van beauty en haar. Er komen dagelijks namelijk video’s online die precies laten zien hoe je de nieuwste trends creëert en wij zijn obsessed. Zo laat TikTok zien hoe je de perfecte French twist knot maakt.

Het is super eenvoudig.

Haartrends

Van een nieuwe kleur tot een compleet nieuwe stijl: social media staat helemaal vol met haartrends. Hierdoor zit er voor iedereen wat bij en dat is hoe we het graag zien. Zo waren we compleet obsessed met de Barbie-paardenstaart en ook deze makkelijke variant van de mermaid waves viel flink in de smaak op social media. Toch is er altijd plaats voor een nieuwe haartrend in ons lijstje en dat is de French twist knot.

Hoewel veel haartrends worden gemaakt met los haar, is het ook heerlijk om je haar af en toe vast te dragen. We hebben namelijk allemaal wel eens last van een bad hair day en dan is je haar vast dragen de perfecte oplossing. Nu heeft TikTok laten zien hoe je de perfecte French twist knot maakt en dit wil je direct zelf proberen.

De ‘Pammy Updo’ is helemaal hot en zo maak je deze haarstijl zelf

TikTok

De French twist is meestal niet het gemakkelijkste kapsel om te perfectioneren, maar deze TikTok-tutorial maakt het een stuk eenvoudiger. Deze klassieke stijl wordt vaak voor speciale gelegenheden gemaakt, maar is ook erg leuk om te dragen op een doodnormale dag. De haarstijl is namelijk stiekem super makkelijk te maken en zien er ook nog eens prachtig uit.

Een Amerikaanse TikTok-gebruiker genaamd Emilym Holland – @emilymholland – laat in haar video zien hoe de hack werkt. Als eerste stap plaatst Emilym haar haar in een paardenstaart, maar maakt er deels een knot van. Vervolgens maakt ze van het overige haar ook een paardenstaart en plaatst deze over de knot. Dit haar maakt ze vast met een paar bobby pins en Voilà, daar is je French twist.

@emilymholland

#easyhairstyle #simplehairstyle #hairhac #hairstylehac #hairtrick #updo #updotutorial #frenchtwist #hairstyles #weddinghair

♬ Love You So – The King Khan & BBQ Show

Terug naar de 90’s met Hailey Bieber en haar nieuwste haarstijl – wij zijn obsessed

Reacties

De TikTok-tutorial lijkt bij kijkers ook erg in de smaak te vallen. Zo schrijft een volger: “Thank you! I’ve always struggled to do a proper French twist because I have really long. Tried this “french twist” hack straight away and it worked!” Andere volgers schrijven: “Very beautiful!! Thank you!!✨”, “wow that is a beautiful FRENCH TWIST. 😍 I love it thank you for sharing this. ❤️” en “Elegant French twist + cute southern accent = GOALS 🥰”

Wij weten niet hoe het met jullie zit, maar wij gaan deze haarstijl binnenkort zeker uitproberen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.