Daniëlle Pince van der Aa
Daniëlle Pince van der Aa Beauty 8 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

Kylie Jenner, Jennifer Aniston en Addison Rae zijn groot fan van de ‘feathered ends’ haartrend

De laatste weken zien we kapsels voorbijkomen die wat aan de korte kant zijn. Denk bijvoorbeeld aan de shaggy bob, de mullet en de buzzcut. Voor meiden met lange lokken is dit wellicht wat over hun grenzen, en wij snappen dat maar al te goed. Gelukkig zijn er ook nog populaire haartrends te vinden voor jouw lange lokken, onder andere de feathered ends.

We vertellen je alles over de haartrend en verzamelen de beste looks.

Feathered ends: dé haarstijl voor jouw lange lokken

Heb je altijd al je coupe meer volume willen geven, maar nooit een idee gehad hoe? Kijk niet verder, want feathered ends zijn dé trend voor jou. En het leuke is dat je er juist níet voor naar de kapper hoeft: je kunt je uitgegroeide haarpunten gewoon laten staan. Feathered ends staat namelijk voor uitgegroeide punten, en het is een echte look. Kortgeleden zagen we niemand minder dan Kylie Jenner al op Instagram verschijnen met haar feathered lokken.

Jennifer Anistons haarstijl in een nieuw jasje gestoken

Het staat perfect bij lang haar en creëert een volumineus en glanzend effect, iets wat we in de 90’s al zagen bij Jennifer Aniston. De haarstijl is in een nieuw jasje gestoken, en we klagen niet. In eerste instantie zullen we onze haarpunten misschien niet zo lang uit laten groeien, maar deze haartrend veranderd wellicht je gedachten. Met de juiste verzorging voor je uitgegroeide punten en een mooie blow-out creëer je een zachte en volumineuze look – iets wat we allemaal willen, toch? Wij zijn verkocht.

Beste looks met feathered ends

Om je een flinke dosis haarinspiratie te geven hebben we de beste looks met prachtige feathered ends voor je op een rij gezet. Welke is jouw favoriet?

1. Feathered ends met curtain bang

2. Volumineuze lokken

3. Laagjes, laagjes, laagjes

4. Lange lokken

5. Stijl

6. Feathered bob

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.