Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 16 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Cara Delevingne en Jaden Smith zijn zoenend gespot op Valentijnsdag

Cara Delevingne en Jaden Smith hebben fans met veel vragen achtergelaten nadat ze zoenend werden gespot. Ook gaf Jaden een grote bos met rode rozen aan Cara, is dit een nieuw koppel of zou het gewoon vriendschappelijk zijn?

We praten je bij.

Cara Delevingne en Jaden Smith

Jaden Smith (22) en Cara Delevingne (28) werden op Valentijnsdag zoenend met elkaar gespot en op de foto gezet. Even later gaf de acteur haar een grote bos met rode rozen. En fans kunnen maar een ding denken: is dit een nieuw koppel? Op de foto’s, die in handen zijn van MailOnline, zien we hoe Jaden een grote bos rozen aan Cara geeft terwijl ze elkaar knuffelden en kusten in West Hollywood.

En dat levert natuurlijk veel reacties onder fans op. Zo lezen we op Twitter, “HOLD UP JADEN SMITH AND CARA DELEVINGNE ARE TOGETHER?” en, “Cara Delevingne + Jaden. A dream come true.” Een derde schrijft, “Jaden and Cara are so cuteeeeee pls send help.”

cara delevingne jaden smith film
Photo by Michael Kovac/WireImage/Getty Images

Life In A Year

Jaden Smith en Cara Delevingne werkten recentelijk samen aan de film Life In A Year. Die film gaat over een 17-jarige high school student Daryn (Jaden) die verliefd wordt op de terminaal zieke Isabelle (Cara). Isabelle is compleet het tegenovergestelde van Daryn, maar toch lijkt de liefde te overwinnen.

De film werd op 27 november gelanceerd op Amazon Prime en kreeg goede reacties. Zowel Cara als Jaden hebben zich niet uitgesproken over een eventuele romance tussen de twee. Misschien is de kus wel vriendschappelijk (op Valentijnsdag?).. Wij houden het in de gaten en hopen stiekem toch wel dat ze een koppel zijn.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.