Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 10 apr 2021
Leestijd: 1 minuut

Cardi B deelt bikiniselfie met Spice Girls-highlights en wij zijn obsessed

Cardi B is een queen als het aankomt op verschillende haarstijlen. De afgelopen twaalf maanden heeft ze alles geprobeerd, van roze pixie cuts tot Bridgerton hair en paardenstaarten, Cardi heeft het gehad. In haar laatste Instagram-post showt ze wederom een nieuw kapsel en het heeft deze keer alles te maken met de 90’s en Spice Girls.

Cardi B geeft ons #hairinspo voor onze volgende kappersafspraak.

Cardi B heeft highlights

Chunky highlights hebben het afgelopen jaar een grote comeback gemaakt. Bella Hadid tot Jennifer Lopez en iedereen daartussen in koos voor de haarstijl uit de jaren negentig. We konden erop wachten tot Cardi B ook met dit 90’s-kapsel zou verschijnen. In de video op Instagram zien we Cardi in een bruine bodysuit-bikini met gouden hakken, ze schrijft als caption, ‘THE VILLAIN.’

Oops – Cardi B plaatste per ongeluk een topless foto op Instagram

Ze geeft ons een kijkje in haar badkamer en als ze zich omdraait en haar lokken flipt, zien we haar chunky caramel-blonde highlights. We weten niet hoe het met jou zit, maar wij willen direct een afspraak bij de kapper maken voor deze nostalgische haarstijl. En we zijn niet alleen, want ook Lizzo reageert enthousiast op de video van Cardi B. Ze schrijft, “Sheeeeeeeeeeeeesh.”

Spice Girls

Niet alleen Cardi B is fan van het kapsel dat groot werd gemaakt door de Spice Girls, ook Bella Hadid is groot fan. In een recente post van het topmodel zagen we hoe ze haar voorste plukken met chunky highlights had bewerkt. En eerlijk is eerlijk, als Bella Hadid en J.Lo ook fan zijn dan willen wij dit kapsel ook ASAP. Tijd voor die afspraak bij de kapper.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.