Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 28 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Cardi B onthult zwangerschap van tweede kind tijdens de BET Awards

Cardi B heeft tijdens haar optreden met Migos voor de BET Awards 2021 bekendgemaakt dat ze zwanger is van haar tweede kind. Net voor haar optreden maakte ze dat ook bekend via Instagram met een post waarin haar groeiende buik goed te zien was.

Het is haar tweede kind met man Offset.

Cardi B is zwanger

Gisteren vonden de BET Awards 2021 plaats in het Microsoft Theater in Los Angeles. Na maanden van virtuele ceremonies was het gisteren tijd voor een live event en daar maakten celebrities maar wat graag gebruik van. De ene celebrity verscheen in een mooie outfit, maar Cardi B pakte het anders aan. Zij maakte de zwangerschap van haar tweede kind met man Offset bekend tijdens het event. Cardi trad op met Migos en liet op het podium haar zwangere buik zien.

Voor de speciale gelegenheid droeg Cardi B een custom bodysuit van Dolce & Gabbana vol diamanten. In de bodysuit zat een cut-out op haar buik die ervoor zorgde dat haar babybump goed te zien was. Toen Cardi het podium opkwam, rapte ze haar nummer “Type S–t.” Hoewel de aanwezigen pas toen doorhadden dat ze zwanger was, had de superster het een aantal minuten geleden al op Instagram geplaatst.

Cardi B heeft een curly mullet in nieuwe foto op Instagram

Instagram

Daar postte ze een naakte foto van zichzelf waarop haar buik in witte verf was gedoopt. En eerlijk is eerlijk: als je tegenwoordig je zwangerschap niet zo aankondigt, wat ben je dan aan het doen? Ze schreef in de caption, “#2! ♥️ @offsetyrn” Offset repostte het vervolgens op zijn Instagram Story met de tekst, “Another blessing.” Natuurlijk kreeg Cardi veel reacties op haar post.

Meghan Markle en prins Harry onthullen hoeveel kinderen ze zouden willen

Zo schrijft Khloé Kardashian, “Congratulations!!!!! ❤️❤️” en voegt Hennessy Carolina toe, “IMA BE AN AUNTIEEEE AGAINNNNN 🙌🏽🙌🏽🙌🏽🙌🏽🙌🏽🙌🏽🥲🥲🥲🥲🥲❤️❤️❤️❤️❤️❤️” Anderen schrijven, “CONGRATULATIONS CARDI 😭😭😭” en, “WHAT !! CONGRATS !!! 🙏🏽🙏🏽🤞🏽” Het is niet bekend hoe ver Cardi B met haar zwangerschap is en of ze weet wat het geslacht van haar tweede baby wordt. We wachten geduldig af.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.