Daniëlle Pince van der Aa
Daniëlle Pince van der Aa Celebrity 15 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Cardi B heeft een curly mullet in nieuwe foto op Instagram

Het is geen geheim dat de mullet één van de meest populaire haartrends is van dit moment. Celebrities als Miley Cyrus, Rihanna, Doja Cat en Demi Lovato knipten eerder al hun coupe bij, en nu kon ook niemand minder dan Cardi B zich nog inhouden. Ze deelde op Instagram een foto van haar gloednieuwe curly mullet.

Het kapsel screams Prince.

Cardi B deelt foto op Instagram met curly mullet

Dat Cardi B niet vies is van een nieuwe coupe moge duidelijk zijn. Ze verschijnt regelmatig op Instagram met felgekleurde lokken of een funky bob. Nu gaf ze zich over aan één van de meest populaire haartrends van dit moment: de mullet. En Cardi zou Cardi niet zijn als ze er geen eigen twist aan zou geven.

Afgelopen maandag plaatste ze een Instagram foto waarin we haar zien poseren op een trap in een funky pak met een wel hele stoere curly mullet. Ze maakte de outfit af met hoge kniekousen. Onder de foto schreef ze, ‘Are you STUPID, DUMB, OR SLOW? Got these frames from Ricky O…‘. Okurrrr.

Op de foto zien we hoe Cardi B haar krullen aan de zijkanten van haar hoofd naar achteren heeft gestyled wat zorgt voor een oldschool mullet-effect. Bovenop zien we veel volume wat de coupe extra opvallend maakt. Dit in combinatie met de zonnebril, de kniekousen en het pak met de brede schouders… Obsessed is een understatement.

Geïnspireerd op Prince

We waren vast niet de enigen zijn die al gelijk wat opviel: de coupe doet ons verdacht veel denken aan de artiest Prince. Verschillende fans legden al snel de link tussen de twee artiesten en er verschenen reacties als, ‘YES, give me Purple Rain vibes,’ en ‘Prince vibes with that hair‘. We weten niet hoe het met jullie zit, maar deze 80’s inspired coupe willen we gegarandeerd vaker zien.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.