Demi de Ruiter
Demi de Ruiter Beauty 31 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Bekende hairstylisten zweren bij dít haarproduct dat pluisvrije en glanzende lokken belooft

Er is weer een beautyproduct in celebrity-land gesignaleerd waar zowel sterren als de haarstylisten van de sterren laaiend enthousiast over zijn. Dit haarproduct belooft pluisvrij en glanzend haar én is ook in Nederland te verkrijgen.

Glass hair

Eerder schreven wij al over de glass hair-trend, waarbij het haar zo ontzettend glanst, stijl en strak is waardoor het zowat lijkt alsof het van glas gemaakt is. Het beautyproduct waar menig celebrity nu bij zweert lijkt perfect te zijn om deze glass hair-look te creëren.

Color Wow Dream Coat Supernatural Spray

Het product waar het om gaat is de Dream Coat Supernatural Spray van het merk Color Wow. Dit haarproduct is een haarspray die zorgt voor pluisvrij en glanzend haar. Ook beschermt het product je geliefde lokken tegen hitte-tools. Op deze TikTok-video laat een haarstylist zien welk resultaat er met het product behaald kan worden.

@salon_creer

Obsessed with @Color Wow Hair #glasshair #glasshairtreatment #wowhair #colorwow #colorwowhair #glossyhair #lastylist

♬ Fast – Sueco the Child

Chris Appleton, een haarstylist die onder anderen Jennifer Lopez en Dua Lipa als klanten heeft, zweert ook bij de Dream Coat Spray en noemt het zijn favoriete product van het merk.

Hoe hij en andere haarstylisten het product dan precies gebruiken? De spray wordt aangebracht op vochtig haar waarna het geföhnd wordt. Door het föhnen wordt de formule van het product geactiveerd, wat voor een glanzende finish zorgt. That’s all, super makkelijk dus.

Mocht je overigens graag voor de glass hair-look zou willen gaan, is het handig om na het föhnen nog eens met een stijltang je haren extra glad te maken.

TikTok

Op TikTok laten gebruikers van de app weten ook fan te zijn van dit haarproduct dat geliefd is onder haarstylisten. Ook zij vertellen én laten zien wat het product voor hun haren doet. De resultaten liegen niet.

@lauren.amara

Reply to @themckeonfam #hairtok #dreamcoat #frizzyhair @colorwow.hair

♬ original sound – AMARA

@kelseygriffinn

haven’t used my @Color Wow Hair dream coat in a minute and I am SHOOK🥵 #hair #straighthair #hairtutorial #hairtransformation

♬ original sound – 𝙍𝙤

@stephvillastyle

Ok but Dream Coat is in my top 5 of must-have hair products now 🤩 #hairtutorial #colorwow #colorwowhair #blowout #musthave

♬ Kraazy – Likybo

Wij vinden dit product er veelbelovend uitzien en zetten de spray alvast op ons verlanglijstje.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.