Aartie Narain
Aartie Narain Entertainment 6 jan 2021
Leestijd: 3 minuten

Van felle kleuren tot een korte bob: Dit zijn de meest iconische haartransformaties van celebrities

Van de celebrities zijn we wel gewend dat ze om de haverklap een nieuw kapsel hebben, maar sinds de lockdown is het alleen maar meer geworden. Ook het afgelopen jaar waren er weer een paar opmerkelijke haartransformaties. Deze celebrities waren hun lokken zat en zitten nu in het lijstje met de meest iconische haartransformaties.

Heb je inspiratie nodig of wil je nog even terugblikken op de makeovers van afgelopen jaar? We got you.

Iconische haartransformaties van celebrities

De schaar er in, plukken erbij, lokken in de verf: de celebrities experimenteren er wat kapsel betreft nogal op los. Dit waren de creatiefste en meest iconische haartransformaties van de sterren.

1. Kaia Gerber

Het haar van Kaia Gerber heeft het flink te verduren gehad door de meerdere haartransformaties.  Ze is van honey brown naar lichtblond geswitcht en aan het begin van de lockdown heeft ze nog meer grote haartransformaties gehad. Haar laatste make-over werd een roze haarkleur.

2. Lady Gaga

Experimenteel, gedurfd en leuk, zo kunnen we de haartransformaties van Lady Gaga omschrijven.  De actrice en zangeres houdt ervan om haar looks om te gooien en we hebben haar met de meest iconische kapsels gezien. Van felroze tot blauw en paars, she tried it. 

3. Kim Kardashian

Na jarenlang een donker kapsel gehad te hebben, besloot Kim Kardashian het roer om te gooien. Ze heeft de afgelopen jaren flink wat haartransformaties ondergaan. In 2015 besloot de celebrity voor witblond te gaan en sindsdien heeft ze verschillende (en kleurrijke) kapsels gehad. Bovendien was haar rode kapsel was één van de iconische haartransformaties.

4. Ariana Grande

Ariana Grande staat al heel lang bekend om haar torenhoge paardenstaart die sinds haar carrière in 2014 van start ging. Door de jaren heen heeft ze verschillende haartransformaties ondergaan. Zo is ze gezien met een volle pony, een half-up half-down do en blonde highlights, want waarom niet?

5. Kylie Jenner

Ook onze vriendin Kylie Jenner ging de afgelopen jaren voor fantastische kapsels. Kylie, die letterlijk elke kleur en lengte al heeft gehad, is geen vreemde van een nieuwe coupe.  Hoewel sommige haartransformaties te danken zijn aan pruiken, staat het haar allemaal geweldig.

6. Rihanna

Sinds haar eerste nummer ‘Pon de Replay‘ in 2005 heeft Rihanna een scala aan looks uitgeprobeerd. Één van haar meest iconische haartransformaties was haar felrode look uit ‘Only Girl In The World’ in 2011. Riri sluit het jaar af met een stoere mullet, ook wel bekend als het matje.

7. Hailey Bieber

Hailey Bieber heeft, zoals de meeste supermodellen, geëxperimenteerd met dramatische haarverf en kapsels: van blond tot brunette tot korte lobs en lange pony’s.

8. Miley Cyrus

Miley Cyrus is the queen of haartransformaties gehad, maar haar meest iconische look was de mul van vorig jaar.  De Hannah Montana-ster had tot 2012 lange blonde lokken, maar sindsdien heeft ze veel iconische make-overs gehad.

9. Bella Hadid

Bella Hadid, die echt alles maar dan ook alles kan hebben, ging vorig jaar voor een grote haartransformatie. De celebrity wisselde al eerder meerdere keren van lengte, maar haar meest recente haartransformatie is haar vurige kapsel. We like.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.