Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 19 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

Deze celebrities hebben ‘neppe’ Instagram-accounts waar je niets vanaf wist

Als je hoofdaccount voor gym selfies, goede modemomenten en hauls van grote modemerken is, plaats je op je tweede account natuurlijk de foto’s die niet overeen komen met je online persona. Het tweede Instagram-account of ‘neppe’ Instagram-account is een plek voor je awkward momenten en slechte poses of al die avonden die je doorbrengt in je joggingbroek. En als je miljoenen likes en reacties krijgt, is het logisch dat ook celebrities zo’n tweede Instagram-account hebben.

We zetten alle celebrities met zo’n account op een rij.

1. Gigi Hadid

Gigi Hadid gebruikt naast haar grote account met miljoenen volgers ook het account @Gisposable. Hier komen foto’s voorbij die met een wegwerpcamera zijn genomen. Zo zien we BTS van Paris en Milan Fashion Week, de Met Ball en een afterparty bij Donatella Versace. Namen als Kendall Jenner, Reese Witherspoon en Zayn Malik staan op de feed.

2. Lizzo

Ook Lizzo heeft een tweede account onder de naam @sashabefluting, dat een ode is aan haar, jawel, dwarsfluit.

3. Joe Jonas

Joe Jonas heeft is een van de celebrities die bevestigd heeft dat zijn tweede account @cupofjoe heet. Hier zie je nooit eerder vertoonde foto’s van hem en zijn vrouw Sophie Turner. En zo af en toe een foto van Nick Jonas and Priyanka Chopra Jonas.

4. Sophie Turner

Ook Sophie Turner heeft een tweede Instagram-account onder de naam @sophiessausagereviews. Hier plaatst ze reviews van worsten en dat neemt ze behoorlijk serieus.

5. Ben Affleck (vermoedelijk)

Nu starten we met de accounts waarvan vermoed wordt dat ze van celebrities zijn. Hij zou onder de naam @positiveattitudehunting_ andere foto’s posten. De naam van het account zou refereren naar zijn bekende rol in de film Good Will Hunting.

Instagram

6. Cara Delevingne (vermoedelijk)

Dit account zou toebehoren aan Cara Delevingne en heeft volgers die bestaan uit celebrities Gigi Hadid en Rita Ora. @buttholediamante heeft een bio met een tekst uit de Spice Girls-hit Wannabe, waar Cara groot fan van in. Verder staat haar naam er als “Caz Del Viz”.

Instagram

7. Harry Styles (vermoedelijk)

Geen volgers, maar dat is niet altijd zo geweest. Eerder waren celebrities Alessandro Michele (creative director van Gucci), Olivia Wilde (waar hij mee gespot is) en Harry’s zus, Gemma Styles de volgers van @colazione8.

Instagram

8. Taylor Swift (vermoedelijk)

Het Instagram-account @cringemaster3000 zou van Taylor Swift zijn. Zo wordt het gevolgd door mensen waar ze mee samenwerkt en lijkt haar profielfoto op een foto van Taylor.

Instagram

9. Drake (vermoedelijk)

Het Instagram-account @quilteddiamonds heeft maar één volger en dat is Drake zelf. Wel opvallend is dat het account geen foto’s of profielfoto heeft.

Instagram

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.