Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Modetrends 5 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Deze celebrities bewijzen het: de zichtbare string wordt een trend in 2023

Veel dingen waarvan we zeiden dat ze nooit meer terug mochten komen zijn nu ineens weer trending. Denk aan UGG’s, Croc’s en low waisted jeans. Nu is er nog iets dat zijn terugkeer maakt: de whale tail a.k.a de zichtbare string. Veel celebrities rockten de look al met Oud & Nieuw.

Wat eerst not done was, is nu een modestatement.

Deze celebrities bewijzen het: de zichtbare string wordt een trend in 2023

Half Hollywood wedged zichzelf het nieuwe jaar in, want de zichtbare string was afgelopen NYE hét modestatement. Met de terugkeer van de low waist jeans komt er ook een andere trend uit het verleden kijken, namelijk de whale tail. Je weet wel, het stuk string dat boven je broek uit komt.

En we moeten toegeven, de volgende celebs ownen de look. Wij moeten alleen nog even wennen aan deze trend.

Onder anderen Dua Lipa, Hailey Bieber en Megan Thee Stallion gingen tijdens Oud & Nieuw voor een zichtbare string als deel van hun outfit. Dua Lipa pakte het gewaagd aan, in een schitterende jurk van Ludovic de Saint Sernin, met zo’n lage rug dat haar string er ver bovenuit stak.

Voor Hailey Bieber is dit geen nieuwe look, want tijdens het MET Gala in 2020 kwam ze al met een zichtbare string de loper op. Toen Hailey Bieber in 2020 op het Met Gala verscheen met een bil-decolleté waren mensen nog wat verbaasd. Inmiddels is het duidelijk: Hailey voelde het als ware trendsetter gewoon precies goed aan.

Hailey vierde het nieuwe jaar in Aspen en droeg een strappy jurk van Mugler, waar ook weer een string te zien was.

Megan Thee Stallion pakt het aan met iets meer comfort in een zachte two-piece van Hanifa.

Eerlijk is eerlijk: deze vrouwen rocken de look. Toch duurt het even voordat we de wedgies op straat gaan zien. Maar de volgende keer dat jou string per ongeluk boven je broek uitkomt, is dat helemaal geen probleem meer. Dat is het fijne aan deze trend.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.