Beau Goldewijk
Beau Goldewijk Lifestyle 10 jun 2024
Leestijd: 2 minuten

Dit zijn de leukste celebrity vriendschappen door de jaren heen

Hoewel je er niet altijd veel over ziet, hebben veel celebrities achter én voor de schermen hechte vriendschappen. Veel celebrity vriendschappen bestaan al tientallen jaren. Wij zetten onze favoriete vriendschappen op een rij.

Celebrity vriendschappen

Celebrities laten niet altijd veel van hun persoonlijke leven zien op social media. Ze zijn voorzichtig met wat ze delen. Vriendschappen, liefdes en andere dierbaren worden niet altijd gedeeld met de massa. Toch weten we, na een aantal jaar, dat de volgende celebrities heel goed met elkaar zijn.

Taylor Swift en Blake Lively

De eerste foto’s van de vriendschap tussen Taylor Swift en Blake Lively werden al gepost in 2015. De twee zijn al bijna tien jaar bevriend. Taylor is niet alleen goed bevriend met Blake, maar ook met haar man Ryan Reynolds. De drie dochters van Blake en Ryan worden ook benoemd in het album Folklore van Taylor.

ANP

Emma Stone en Jennifer Lawrence

Deze twee bekende actrices, Emma Stone en Jennifer Lawrence, kennen elkaar uit Hollywood. Begin het jaar 2000 begonnen ze elkaar af en toe tegen te komen op verschillende evenementen. Ze deelden dezelfde stalkers, waardoor ze hun vriendschap ook wel trauma bonding noemen. De twee zijn nu al veel jaren bevriend.

96th Annual Academy Awards, Backstage, Los Angeles, California, USA - 10 Mar 2024
ANP

Hailey Bieber en Kendall Jenner

Hailey Bieber en Kendall Jenner leerden elkaar kennen doordat haar zus, Kylie Jenner, Kendall voorstelde aan Hailey tijdens The Hunger Games Première in 2012. De twee delen veel momenten samen en delen dit ook vaak op hun socials.

celebrity vriendschappen
ANP

Cameron Diaz en Drew Barrymore

Cameron Diaz en Drew Barrymore leerde elkaar kennen op de set van Charlie’s Angels. Cameron was zestien en Drew was veertien toen ze elkaar ontmoetten. Ze zijn inmiddels al langer dan dertig jaar bevriend en geven aan niet meer zonder elkaar te kunnen.

ANP

Jennifer Lopez en Leah Remini

Een celebrity vriendschap met veel ups and downs is die van Jennifer Lopez en Leah Remini. Ze kennen elkaar al sinds 2004. De twee hebben elkaar ontmoet op een rode loper voor een première. Ze geven aan dat de relatie tussen de twee erg speciaal is. Hoewel het een sterke vriendschap lijkt zijn er ook vaak roddels over ruzies tussen de twee.

ANP

Harry Styles en Stevie Nicks

Harry Styles en Stevie Nicks hebben elkaar in 2015 ontmoet na een concert. In 2017 traden de twee al samen op voor een groot publiek. Stevie noemt Harry ook wel “de zoon die ik nooit gekregen heb”. Nu bijna tien jaar en vele optredens samen later, is de vriendschap nog steeds hecht.

Harry Styles, Stevie Nicks
ANP

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.