Redactie
Redactie Bizarre Bekentenis 2 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Celine (31): ‘Mijn jongere zusje krijgt een baby en ik ben stikjaloers’

In de rubriek Bizarre Bekentenis doet een lezeres van NSMBL een confession. We proberen het leven ook maar uit te vogelen en dit gaat niet zonder slag of stoot. Jongvolwassen zijn? Dat is soms knap lastig. We zijn tenslotte allemaal mensen en elk persoon maakt weer andere gekke en bijzondere dingen mee. Verliefd op het verkeerde persoon? Gênant moment tijdens een date? In Bizarre Bekentenis lees je verhalen die soms herkenbaar zijn, of juist helemaal niet.

Deze week vertelt Celine* over haar situatie.

Mijn zusje krijgt een baby en ik ben stikjaloers

“Pffff, waar moet ik beginnen. Ik vind het moeilijk om dit te vertellen, want deze hele situatie is heel erg pijnlijk voor me. Het zit namelijk zo.. mijn zusje is zwanger. En dat is natuurlijk harstikke fijn en leuk voor haar, want het is het mooiste wonder op deze wereld. Ik kan alleen niet helemaal, dus 100 procent, blij zijn. Want het lukt mij niet. Ik ben al zo’n 3 jaar bezig om zwanger te worden en het wil maar niet lukken. Elke keer zakt de moed me weer in de schoenen, bij zo’n negatieve test. Het steekt me dan nog meer dat zij niet eens bewust zwanger is geworden. Ze is namelijk 23 en net pas klaar met haar studie. Ze vind het eng, spannend. En dat had ik ook gevonden op die leeftijd.. maar het feit dat we zo ontzettend anders naar deze situatie kijken kan ik af en toe niet hebben. Hoe egoïstisch ook.. ik haat mezelf ook om die gedachtes.”

F1-Daniel Ricciardo was aanwezig op het Met Gala en had bijzondere interactie met deze actrice

Miskraam

“Ook heb ik al één keer een miskraam gehad, waardoor de hele situatie nog vervelender is. Ik ga echt de leukste tante ever zijn voor mijn kleine nichtje of neefje, maar ik kan het toch niet laten om te denken hoe mijn eigen kleine was geworden. Mijn zusje weet ook dat dit me pijn doet en vind het daarom ook lastig te praten over dingen die er met haar gebeuren. Laatst was ze voor het eerst enthousiast over de hele situatie, maar toen verontschuldigde ze zich snel. Dat wil ik ook niet.. Als iemand tips heeft over hoe ik dit zo goed mogelijk kan hendelen.. laat het me asjeblieft weten.”

*De echte naam van Celine is wegens privacyredenen veranderd.

Sanne (25): ‘Hij kwam klaar voordat we seks hadden en ging daarna meteen naar huis’

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.