Redactie
Redactie Bizarre Bekentenis 27 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Sanne (25): ‘Hij kwam klaar voordat we seks hadden en ging daarna meteen naar huis’

In de rubriek Bizarre Bekentenis doet een lezeres van NSMBL een confession. We proberen het leven ook maar uit te vogelen en dit gaat niet zonder slag of stoot. Jongvolwassen zijn? Dat is soms knap lastig. We zijn tenslotte allemaal mensen en elk persoon maakt weer andere gekke en bijzondere dingen mee. Verliefd op het verkeerde persoon? Gênant moment tijdens een date? In Bizarre Bekentenis lees je verhalen die soms herkenbaar zijn, of juist helemaal niet.

Deze week vertelt Sanne over haar seksdate.

Een vlugge seks-afspraak

“Ik heb al een tijdje contact met een leuke jongen via een dating app. Ik ben niet op zoek naar een relatie en hij ook niet, dus we praten niet op een lieve en romantische manier met elkaar. Het gaat om lust en dat vind ik helemaal prima. Ik wist nog niet zeker of ik met hem wilde afspreken of dat ik alleen maar wilde sexten, maar afgelopen weekend had ik er toch wel zin in. Dus huppa, een berichtje sturen en de afspraak stond binnen 10 minuten. Hij woont gelukkig niet heel ver van mij vandaan, maar toch wilde ik niet de moeite doen om daar heen te gaan. Daarom stond ik er op dat hij naar mij zou komen en daar deed hij niet moeilijk over. De volgende avond was het dan zo ver.. hij zou om 10 uur ‘s avonds langskomen. Ik alvast twee wijntjes op zodat ik me meer op mijn gemak zou voelen.”

Too soon

Toen hij eenmaal aankwam dronken we samen nog één wijntje en we begonnen al snel te zoenen. Dat kon ‘ie wel dus ik was eigenlijk al heel snel tevreden en had wel vertrouwen in wat er daarna zou komen. Daarnaast rook hij ook heel erg lekker en dat is echt mijn zwak. Nou, na een goed potje zoenen gingen er wat kledingstukken uit en precies op het moment dat hij in mij wilde gaan kwam hij al klaar. Hij stopte met bewegen en zakte ongemakkelijk naar achter. Hij mompelde iets en kleedde zich weer aan. Ik snapte niet heel goed wat er zojuist gebeurd was, tot ik naar mijn onderbuik keek. Uhhhh.. oké. Opzich prima, we kunnen nog best doorgaan dacht ik. Maar hij schaamde zich zo erg dat hij binnen vijf minuten weg was. Ik lag daar zelf ook nog een beetje ongemakkelijk, maar vooral omdat het zo snel ging. Ik weet niet of ik hem nu een berichtje moet sturen, maar ik heb het idee dat hij mij niet meer hoeft te zien.”

Lisa (30): ‘Ik wil echt geen kinderen, maar mijn vriend denkt dat ik nog van gedachte verander’

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.