Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Food 29 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Welke champagne koop je voor NYE? Dit zijn de beste voor een prima prijs

Als je Oud & Nieuw zegt, dan zeg je champagne. Er is geen drankje dat voor een betere start van het nieuwe jaar zorgt dan een klein (of heel groot) glaasje champie. Maar welke wil je dit jaar halen? Voor een goede fles leg je al snel een flink bedrag neer, dus wij zochten uit welke betaalbare champagnes het beste zijn.

Cheers!

Welke champagne koop je voor NYE? Dit zijn de beste voor een prima prijs

Genieten van een kwalitatief goede champagne, zonder een nier te hoeven verkopen.

Pommery Brut Royal – €29,99

Deze Brut van Pommery is nu in de aanbieding bij Gall & Gall, waardoor je deze parel voor een zacht prijsje kan scoren. Het is een zachte, frisse champagne met de geuren van citrus, witte bloemen en rood fruit.

Charles Lecouvey Champagne Brut – €19,99

De champagne gewoon bij de supermarkt halen? Bij Jumbo verkopen ze deze van Charles Lecouvey en deze is erg toegankelijk. Het bevat wat noten van appel en dat proef je duidelijk. Wij zijn fan!

Champagne Pannier Demi-Sec – €19,99

Velen zijn fan van deze champagne en wij snappen wel waarom. De champage heeft een afdronk met noten van framboos, aardbeien en kruiden.

Moët & Chandon Brut Imperial – €44,99

De klassieker der klassiekers: Moët & Chandon Brut Imperial. Hij is nog steeds niet goedkoop, maar nog wel te betalen, in vergelijking tot andere champagnes in dezelfde soort.

Arthur Metz Cremant d’Alsace Brut Prestige – €14,49

Wil je gaan voor een iets andere champagne dan normaal? Dan is de Arthur Metz Cremant d’Alsace Brut Prestige een goede optie. De champagne is iets groen van kleur en heeft een hele frisse smaak. Of eigenlijk moeten we cremant zeggen, want deze drank komt niet ui de Champagne streek. Crémant wordt op dezelfde wijze gemaakt als Champagne, namelijk ook met een tweede vergisting op de fles waardoor de bubbels in de fles ontstaan.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.