Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 31 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

Channing Tatum gaat trouwen: dit zijn al zijn bekende exen

Deze morgen kwam het nieuws naar buiten dat Channing Tatum en zijn vriendin Zoë Kravitz gaan trouwen. Althans, zo meldt People. Channing is nu dus in de wolken met Zoë, maar wie waren zijn vorige liefdes?

Zoë Kravitz is namelijk niet de eerste vrouw die het hart van de felbegeerde acteur weet te veroveren.

Dit zijn alle exen van Channing Tatum

Wij doken in het liefdesleven van de Channing Tatum, die in zijn 43 jaar op aarde al een paar fijne  relaties heeft gehad. Het zijn er niet extreem veel, zoals bijvoorbeeld bij Pete Davidson, maar we zetten ze toch op een rij.

Jenna Dewan | 2006 – 2018

Tijdens de opnames van de eerste Step Up-film viel Channing als een blok voor zijn tegenspeelster Jenna Dewan. Het duurde niet lang totdat de twee een koppel waren en drie jaar later stapten ze in het huwelijksbootje. Ze hebben twaalf gelukkige jaren samen gehad, waarin ze ook dochter Evie verwelkomden.

In 2018 besloten de twee uit elkaar te gaan als vrienden. “Absolutely nothing has changed about how much we love one another, but love is a beautiful adventure that is taking us on different paths for now” schreven de twee destijds in een gezamenlijk statement.

Channing
ANP

Jessie J | 2018 – 2020

Zo’n zes maanden na zijn scheiding van Jenna Dewan, viel Channing voor de charmes van zangeres Jessie J. Maar het bleef lang gissen of de twee nou écht met elkaar gingen. Ze werden op veel plekken stiekem samen gespot, maar van een publieke vertoning kwam het lang niet. Het was echter pas toen Channing zijn nieuwe vriendin een gelukkige verjaardag wenste in maart 2019 dat fans wisten dat de twee officieel een stel waren. De twee gingen ongeveer een jaar met elkaar, toen het nieuws van hun break-up in december 2019 bekend werd.

De breuk was van korte duur en in januari 2020 leek het koppel zich te hebben herenigd. Maar een paar maanden later, in april 2020, gingen Tatum en Jessie J naar verluidt voor de tweede en laatste keer uit elkaar.

Channing Tatum, Jessie J
ANP

Zoë Kravitz | 2021 – heden

Geen ex van Channing, maar juist zijn huidige liefde: Zoë Kravitz. De twee deden de hoofden draaien toen ze in augustus 2021 werden gespot tijdens een romantisch fietstochtje door New York. Niet lang daarna werd duidelijk dat de twee een stel waren – en nu lijken ze zelfs in het huwelijksbootje te stappen.

Channing Tatum
ANP

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.