Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity 6 dec 2022
Leestijd: 1 minuut

F1-coureur Charles Leclerc is weer single na een relatie van 3 jaar

Het Formule 1-seizoen van 2022 is voorbij en de coureurs kunnen genieten van hun welverdiende vakantie. Het hele jaar op en neer reizen gaat je niet in de koude kleren zitten, da’s behoorlijk vermoeiend. Dan is het fijn dat je een liefdevol thuisfront hebt, om je te steunen. Helaas voor Ferrari-driver Charles Leclerc is dat laatste bij hem nu even wat minder van toepassing.. hij liet vandaag namelijk weten dat het uit is met zijn (nu ex) vriendin Charlotte.

Wel goed nieuws voor alle vrouwelijke fans van de Monegask.

Charles Leclerc weer vrijgezel

De 25-jarige Charles was sinds 2019 samen met Charlotte Sine, en zij was ook regelmatig op het circuit te vinden. Ze hebben elkaar leren kennen in Monaco, waar ze allebei ook vandaan komen. Charlotte komt zelf uit 1999 en studeert momenteel architectuur. Toch is het sprookje voor het stel geëindigd, zo laat Charles vandaag weten.

Instagram Charles Leclerc

“Hello everyone, Charlotte and I have decided to end our relationship and we remain good friends. We have shared so many great moments and she is and always will be a very special person to me. She is amazing en deserves the best, please respect our decision and her privacy in a time like this. Thank you”.

OMG: King Charles moet Prince William £700.000 aan huur betalen om zijn eigen huis te blijven wonen

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.